Κύθηρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γύθειο με πλοίο
Γύθειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κύθηρα στο Γύθειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κύθηρα για Γύθειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κύθηρα για το Γύθειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κύθηρα προς το Γύθειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κύθηρα προς το Γύθειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κύθηρα Γύθειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κύθηρα προς Γύθειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κύθηρα προς Γύθειο

Λιμάνι αναχώρησης
Κύθηρα
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Γύθειο
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
78 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κύθηρα Γύθειο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κύθηρα για Γύθειο, θα βρείτε εισιτήρια από 9 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 68 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κύθηρα προς Γύθειο είναι 38 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κύθηρα για το Γύθειο είναι 2 ώρες 27 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Γύθειο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Γύθειο σε 2 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κύθηρα στις 13:00. Το τελευταίο πλοίο για το Γύθειο αναχωρεί από το λιμάνι του Κύθηρα στις 15:40.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κύθηρα προς το Γύθειο
38 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κύθηρα Γύθειο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
9 € - 68 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κύθηρα Γύθειο
2 ώρες 27 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Γύθειο
13:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Γύθειο
15:40
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Γύθειο
15:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Γύθειο
18:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κύθηρα προς το Γύθειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κύθηρα προς το Γύθειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Γύθειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κύθηρα προς το Γύθειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Κύθηρα στο Γύθειο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κύθηρα-Γύθειο με το πλοίο της Lane Sea Lines, Sea Jets ή LANE Sea Line, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Κύθηρα και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Γύθειο. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Γύθειο τόσο γρήγορα!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Κύθηρα στο Γύθειο είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κύθηρα και Γύθειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κύθηρα και Γύθειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

LANE Sea Line Κύθηρα Γύθειο
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κύθηρα-Γύθειο και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Κύθηρα και Γύθειο. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line
Sea Jets Κύθηρα Γύθειο
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κύθηρα-Γύθειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Κύθηρα και Γύθειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Lane Sea Lines Κύθηρα Γύθειο
Lane Sea Lines
Η Lane Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κύθηρα και του Γύθειο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κύθηρα-Γύθειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Lane Sea Lines μεταξύ Κύθηρα και Γύθειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Lane Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κύθηρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Γύθειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κύθηρα

Τα πλοία της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines αναχωρούν για το Γύθειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κύθηρα:

Kythira
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Γύθειο

Τα πλοία της Lane Sea Lines, Sea Jets ή LANE Sea Line φτάνουν στο Γύθειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Gytheio
Χάρτης
Gythion
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κύθηρα και Γύθειο: LANE Sea Line, Sea Jets και Lane Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κύθηρα Γύθειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κύθηρα και Γύθειο, θα διανύσετε 78 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κύθηρα προς το Γύθειο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 9 € για τη χαμηλότερη, έως 68 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 38 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κύθηρα στις 13:00 με προορισμό το Γύθειο.

Το τελευταίο πλοίο για Γύθειο αναχωρεί από το Κύθηρα συνήθως στις 15:40.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κύθηρα προς το Γύθειο με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κύθηρα στο Γύθειο. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Κύθηρα Γύθειο με τα πλοία LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Κύθηρα έως την αποβίβαση στο Γύθειο. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κύθηρα και το Γύθειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Κύθηρα

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κύθηρα Γύθειο, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κύθηρα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Κύθηρα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Lane Sea Lines, Sea Jets ή LANE Sea Line. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Κύθηρα - Γύθειο / Στον τερματικό σταθμό του Κύθηρα, αναζητήστε τα γκισέ της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Γύθειο / Από τον τερματικό σταθμό του Κύθηρα θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Lane Sea Lines, Sea Jets ή LANE Sea Line θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Κύθηρα και Γύθειο

Στο πλοίο της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Γύθειο είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Γύθειο:

  • Το λιμάνι του Γύθειο είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Γύθειο από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Γύθειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Γύθειο / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Γύθειο δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Γύθειο έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης