Προτεινόμενη διαδρομή
Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπρίστολ με αεροπορικά
Μπρίστολ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κως
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κως στο Μπρίστολ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κως από το Μπρίστολ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κως στο Μπρίστολ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μπρίστολ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, FlixBus, National Express, MegaBus ή Condor Flugdienst), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μπρίστολ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κως - Μπρίστολ.

Για το ταξίδι σας από το Κως στο Μπρίστολ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κως προς Μπρίστολ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κως στο Μπρίστολ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κως Μπρίστολ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κως - Μπρίστολ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κως Μπρίστολ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κως με το Μπρίστολ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπρίστολ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κως στο Μπρίστολ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κως Μπρίστολ

Πόλη αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Μπρίστολ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
2849 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Μπρίστολ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίστολ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Μπρίστολ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Μπρίστολ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κως και Μπρίστολ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, FlixBus, National Express, MegaBus ή Condor Flugdienst, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κως και Μπρίστολ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κως και Μπρίστολ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κως προς το Μπρίστολ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κως προς το Μπρίστολ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κως και Μπρίστολ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2849 km μεταξύ Κως και Μπρίστολ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κως Μπρίστολ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κως προς το Μπρίστολ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κως στο Μπρίστολ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κως και Μπρίστολ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κως προς το Μπρίστολ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπρίστολ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κως προς το Μπρίστολ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπρίστολ για να καλύψουν την απόσταση των 2849 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κως-Μπρίστολ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κως στο Μπρίστολ;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κως προς το Μπρίστολ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κως ή του Μπρίστολ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κως - Μπρίστολ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κως-Μπρίστολ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κως; Πού θα φτάσω στο Μπρίστολ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπρίστολ

Bristol
Χάρτης
Bristol UWE
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπρίστολ

Bristol Temple Meads
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπρίστολ

Bristol
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Μπρίστολ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίστολ

Λεωφορείο Κως Μπρίστολ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κως-Μπρίστολ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κως προς Μπρίστολ στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κως από Μπρίστολ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπρίστολ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κως-Μπρίστολ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κως και Μπρίστολ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Κως Μπρίστολ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κως Μπρίστολ

Τρένα Κως Μπρίστολ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κως και Μπρίστολ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κως προς το Μπρίστολ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κως προς το Μπρίστολ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κως στο Μπρίστολ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κως και Μπρίστολ.

Εταιρείες τρένων από Κως προς Μπρίστολ

CrossCountry
CrossCountry
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κως Μπρίστολ

Πτήσεις Κως Μπρίστολ

Αεροπορικές εταιρείες Κως Μπρίστολ

Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Jetairfly
Jetairfly
Aurigny Air Services
Aurigny Air Services
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Κως Μπρίστολ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης