Προτεινόμενη διαδρομή
Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μιλάνο με αεροπορικά
Μιλάνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κως
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέργκαμο
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Δείτε τιμές
Κως
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μιλάνο
Μιλάνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κως στο Μιλάνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κως από το Μιλάνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κως στο Μιλάνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μιλάνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μιλάνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κως - Μιλάνο.

Για το ταξίδι σας από το Κως στο Μιλάνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κως Μιλάνο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κως και Μιλάνο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κως προς Μιλάνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κως στο Μιλάνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κως Μιλάνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κως - Μιλάνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κως Μιλάνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κως με το Μιλάνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μιλάνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κως στο Μιλάνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κως Μιλάνο

Πόλη αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
1783 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Μιλάνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μιλάνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Μιλάνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Μιλάνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κως και Μιλάνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κως και Μιλάνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κως και Μιλάνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κως στο Μιλάνο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Κως και Μιλάνο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κως ή του Μιλάνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κως-Μιλάνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κως - Μιλάνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κως στο Μιλάνο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κως προς το Μιλάνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μιλάνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κως και Μιλάνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κως-Μιλάνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κως προς το Μιλάνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μιλάνο για να καλύψουν την απόσταση των 1783 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κως προς το Μιλάνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κως και Μιλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1783 km μεταξύ Κως και Μιλάνο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κως προς το Μιλάνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κως προς το Μιλάνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κως Μιλάνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κως στο Μιλάνο;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κως και Μιλάνο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κως και Μιλάνο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μιλάνο.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Κως και Μιλάνο μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κως; Πού θα φτάσω στο Μιλάνο;

Λιμένες αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης
Milan (San Donato)
Χάρτης
Milano Centrale
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μιλάνο

Milano Centrale
Χάρτης
Milano Rogoredo
Χάρτης
Milano Porta Garibaldi
Χάρτης
Milano Greco Pirelli
Χάρτης
Milano Lambrate
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μιλάνο

Malpensa
Χάρτης
Linate
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Μιλάνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μιλάνο

Πλοία Κως Μιλάνο

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μιλάνο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κως και Μιλάνο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μιλάνο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Κως προς το Μιλάνο, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Κως και Μιλάνο και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κως για το Μιλάνο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως - Μιλάνο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Κως και Μιλάνο, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Κως Μιλάνο

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως Μιλάνο

Λεωφορείο Κως Μιλάνο

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κως-Μιλάνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κως-Μιλάνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κως προς Μιλάνο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κως και Μιλάνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μιλάνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κως-Μιλάνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Κως Μιλάνο

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Autostradale
Autostradale
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κως Μιλάνο

Τρένα Κως Μιλάνο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κως προς το Μιλάνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κως προς το Μιλάνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κως προς το Μιλάνο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα τρένα μεταξύ Κως και Μιλάνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Κως προς Μιλάνο

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κως Μιλάνο

Πτήσεις Κως Μιλάνο

Αεροπορικές εταιρείες Κως Μιλάνο

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Biman Bangladesh Airlines
Biman Bangladesh Airlines
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Αναζήτηση για πτήσεις Κως Μιλάνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης