Προτεινόμενη διαδρομή
Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μήλος με αεροπορικά
Μήλος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κως
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αμοργός
Αμοργός
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές
Κως
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κως στο Μήλος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κως από το Μήλος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κως στο Μήλος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μήλος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Olympic Air, Aegean Airlines, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μήλος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κως - Μήλος.

Για το ταξίδι σας από το Κως στο Μήλος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κως Μήλος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κως και Μήλος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Κως Μήλος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κως με το Μήλος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μήλος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κως στο Μήλος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κως Μήλος

Πόλη αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
254 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Μήλος
Αναζήτηση διαμονής στο Μήλος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Μήλος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Μήλος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κως και Μήλος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Olympic Air, Aegean Airlines, ANEK Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κως και Μήλος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κως και Μήλος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κως στο Μήλος;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κως και Μήλος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κως και Μήλος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μήλος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κως προς το Μήλος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κως και Μήλος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 254 km μεταξύ Κως και Μήλος.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κως Μήλος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κως; Πού θα φτάσω στο Μήλος;

Λιμένες αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μήλος

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μήλος

Milos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Μήλος
Αναζήτηση διαμονής στο Μήλος

Πλοία Κως Μήλος

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Κως προς Μήλος ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κως προς το Μήλος, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Μήλος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κως και Μήλος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μήλος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Κως Μήλος

ANEK Lines
ANEK Lines
LANE Sea Line
LANE Sea Line
Sea Jets
Sea Jets
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines
Zante Ferries
Zante Ferries
Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Minoan Lines
Minoan Lines
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κως Μήλος

Πτήσεις Κως Μήλος

Αεροπορικές εταιρείες Κως Μήλος

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κως Μήλος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης