Προτεινόμενη διαδρομή
Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λίβερπουλ με αεροπορικά
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κως
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές
Κως
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νότιγχαμ
Νότιγχαμ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Λίβερπουλ
Λίβερπουλ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κως στο Λίβερπουλ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κως από το Λίβερπουλ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κως στο Λίβερπουλ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Λίβερπουλ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (East Midlands Trains, First TransPennine Express, Northern Rail, National Express ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Λίβερπουλ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κως - Λίβερπουλ.

Για το ταξίδι σας από το Κως στο Λίβερπουλ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κως προς Λίβερπουλ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κως στο Λίβερπουλ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κως Λίβερπουλ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κως - Λίβερπουλ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κως Λίβερπουλ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κως με το Λίβερπουλ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λίβερπουλ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κως στο Λίβερπουλ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κως Λίβερπουλ

Πόλη αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Λίβερπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
2963 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Λίβερπουλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λίβερπουλ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Λίβερπουλ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Λίβερπουλ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κως και Λίβερπουλ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η East Midlands Trains, First TransPennine Express, Northern Rail, National Express ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κως και Λίβερπουλ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κως και Λίβερπουλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κως στο Λίβερπουλ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κως προς το Λίβερπουλ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λίβερπουλ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κως και Λίβερπουλ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κως προς το Λίβερπουλ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λίβερπουλ για να καλύψουν την απόσταση των 2963 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κως-Λίβερπουλ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κως στο Λίβερπουλ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κως και Λίβερπουλ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κως προς το Λίβερπουλ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κως - Λίβερπουλ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κως-Λίβερπουλ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κως προς το Λίβερπουλ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κως προς το Λίβερπουλ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κως και Λίβερπουλ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2963 km μεταξύ Κως και Λίβερπουλ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κως προς το Λίβερπουλ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λίβερπουλ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κως νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κως; Πού θα φτάσω στο Λίβερπουλ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λίβερπουλ

Liverpool
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λίβερπουλ

Liverpool Lime Street
Χάρτης
Liverpool South Parkway
Χάρτης
Hunts Cross
Χάρτης
Broad Green
Χάρτης
Roby
Χάρτης
Wavertree Technology Park
Χάρτης
Halewood
Χάρτης
Mossley Hill
Χάρτης
West Allerton
Χάρτης
Edge Hill
Χάρτης
Kirkby
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια άφιξης στο Λίβερπουλ

Liverpool John Lennon
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Λίβερπουλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λίβερπουλ

Λεωφορείο Κως Λίβερπουλ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κως-Λίβερπουλ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κως και Λίβερπουλ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κως και Λίβερπουλ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λίβερπουλ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κως-Λίβερπουλ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Κως Λίβερπουλ

National Express
National Express
FlixBus
FlixBus
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κως Λίβερπουλ

Τρένα Κως Λίβερπουλ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κως προς το Λίβερπουλ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κως στο Λίβερπουλ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κως και Λίβερπουλ.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κως στο Λίβερπουλ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λίβερπουλ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κως προς το Λίβερπουλ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Κως προς Λίβερπουλ

East Midlands Trains
East Midlands Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κως Λίβερπουλ

Πτήσεις Κως Λίβερπουλ

Αεροπορικές εταιρείες Κως Λίβερπουλ

Jet2.com
Jet2.com
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Blue Air
Blue Air
Αναζήτηση για πτήσεις Κως Λίβερπουλ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης