Προτεινόμενη διαδρομή
Κως
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με αεροπορικά, πλοίο
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κως
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λέρος
Λέρος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές
Κως
Ταξιδέψτε με πλοίο για Άγιος Κήρυκος
Άγιος Κήρυκος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κως στο Αθηνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κως από το Αθηνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κως στο Αθηνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Αθηνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κως και Αθηνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κως - Αθηνα.

Για το ταξίδι σας από το Κως στο Αθηνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αεροπορικά Κως Αθηνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κως με το Αθηνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αθηνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κως στο Αθηνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κως Αθηνα

Πόλη αναχώρησης
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
337 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και πλοίο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Αθηνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κως στο Αθηνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κως και Αθηνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κως και Αθηνα με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Κως; Πού θα φτάσω στο Αθηνα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κως

Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κως Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Κως και Αθηνα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Κως στο Αθηνα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Κως στο Αθηνα.

  • 1. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Κως και Αθηνα με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Αθηνα.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Κως-Αθηνα είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Αθηνα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Κως-Αθηνα. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Αθηνα.
  • 3. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Κως-Αθηνα είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Αθηνα σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.

Πτήσεις Κως Αθηνα

Αεροπορικές εταιρείες Κως Αθηνα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Κως Αθηνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης