Προτεινόμενη διαδρομή
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μόναχο με αεροπορικά
Μόναχο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σάλτσμπουργκ
Σάλτσμπουργκ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μόναχο
Μόναχο
Δείτε τιμές
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μόναχο
Μόναχο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κωνσταντινούπολη από το Μόναχο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μόναχο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, IC Bus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μόναχο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κωνσταντινούπολη - Μόναχο.

Για το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κωνσταντινούπολη προς Μόναχο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κωνσταντινούπολη Μόναχο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κωνσταντινούπολη - Μόναχο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κωνσταντινούπολη Μόναχο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κωνσταντινούπολη με το Μόναχο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μόναχο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κωνσταντινούπολη Μόναχο

Πόλη αναχώρησης
Κωνσταντινούπολη
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
1584 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Μόναχο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόναχο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μόναχο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, IC Bus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μόναχο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μόναχο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κωνσταντινούπολη προς το Μόναχο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μόναχο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κωνσταντινούπολη προς το Μόναχο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μόναχο για να καλύψουν την απόσταση των 1584 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κωνσταντινούπολη προς το Μόναχο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κωνσταντινούπολη - Μόναχο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κωνσταντινούπολη προς το Μόναχο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κωνσταντινούπολη προς το Μόναχο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κωνσταντινούπολη προς το Μόναχο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κωνσταντινούπολη; Πού θα φτάσω στο Μόναχο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κωνσταντινούπολη

Ataturk
Χάρτης
Sabiha Gokcen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μόναχο

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Munich central bus station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μόναχο

München Hbf
Χάρτης
München Ost
Χάρτης
München-Pasing
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μόναχο

Franz Josef Strauss
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Μόναχο
Αναζήτηση διαμονής στο Μόναχο

Λεωφορείο Κωνσταντινούπολη Μόναχο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μόναχο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μόναχο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μόναχο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κωνσταντινούπολη από Μόναχο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μόναχο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Μόναχο

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Μόναχο

Τρένα Κωνσταντινούπολη Μόναχο

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μόναχο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μόναχο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κωνσταντινούπολη στο Μόναχο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μόναχο.

Εταιρείες τρένων από Κωνσταντινούπολη προς Μόναχο

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
MÁV
MÁV
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κωνσταντινούπολη Μόναχο

Πτήσεις Κωνσταντινούπολη Μόναχο

Αεροπορικές εταιρείες Κωνσταντινούπολη Μόναχο

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Pegasus
Pegasus
Sunexpress
Sunexpress
Onur Air
Onur Air
Adria Airways
Adria Airways
Air Serbia
Air Serbia
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κωνσταντινούπολη Μόναχο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης