Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ayvalik
Ayvalik
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κωνσταντινούπολη από το Μυτιλήνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Kamil Koç, Blablacar ή Turyol), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κωνσταντινούπολη - Μυτιλήνη.

Για το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κωνσταντινούπολη προς Μυτιλήνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μυτιλήνη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κωνσταντινούπολη είτε στο Μυτιλήνη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Πόλη αναχώρησης
Κωνσταντινούπολη
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
295 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Kamil Koç, Blablacar ή Turyol, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κωνσταντινούπολη προς το Μυτιλήνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μυτιλήνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κωνσταντινούπολη-Μυτιλήνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κωνσταντινούπολη προς το Μυτιλήνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μυτιλήνη για να καλύψουν την απόσταση των 295 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Άνεση Το πλοίο Κωνσταντινούπολη-Μυτιλήνη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μυτιλήνη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μυτιλήνη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Κωνσταντινούπολη προς το Μυτιλήνη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κωνσταντινούπολη προς το Μυτιλήνη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κωνσταντινούπολη; Πού θα φτάσω στο Μυτιλήνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κωνσταντινούπολη

Istanbul, Istanbul Alibeykoy
Χάρτης
Istanbul, Istanbul Dudullu Bus Station
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη

Πλοία Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κωνσταντινούπολη για το Μυτιλήνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κωνσταντινούπολη - Μυτιλήνη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μυτιλήνη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Κωνσταντινούπολη προς το Μυτιλήνη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Κωνσταντινούπολη προς Μυτιλήνη ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Turyol
Turyol
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Λεωφορείο Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Μυτιλήνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κωνσταντινούπολη προς Μυτιλήνη στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κωνσταντινούπολη από Μυτιλήνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μυτιλήνη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κωνσταντινούπολη-Μυτιλήνη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Kamil Koç
Kamil Koç
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κωνσταντινούπολη στο Μυτιλήνη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κωνσταντινούπολη προς Μυτιλήνη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Μυτιλήνη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Κωνσταντινούπολη προς το Μυτιλήνη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κωνσταντινούπολη Μυτιλήνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης