Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αττάλεια με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο
Αττάλεια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κωνσταντινούπολη από το Αττάλεια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Kamil Koç, Atlasjet, Onur Air, Turkish Airlines ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κωνσταντινούπολη - Αττάλεια.

Για το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κωνσταντινούπολη προς Αττάλεια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κωνσταντινούπολη με το Αττάλεια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αττάλεια σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Αττάλεια με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κωνσταντινούπολη είτε στο Αττάλεια.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Πόλη αναχώρησης
Κωνσταντινούπολη
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Αττάλεια
Τουρκία
Απόσταση
482 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Αττάλεια
Αναζήτηση διαμονής στο Αττάλεια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Kamil Koç, Atlasjet, Onur Air, Turkish Airlines ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Κωνσταντινούπολη Αττάλεια. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κωνσταντινούπολη προς το Αττάλεια μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κωνσταντινούπολη προς το Αττάλεια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Αττάλεια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κωνσταντινούπολη προς το Αττάλεια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αττάλεια για να καλύψουν την απόσταση των 482 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κωνσταντινούπολη-Αττάλεια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κωνσταντινούπολη προς το Αττάλεια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κωνσταντινούπολη προς το Αττάλεια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 482 km μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη Αττάλεια έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κωνσταντινούπολη προς το Αττάλεια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κωνσταντινούπολη; Πού θα φτάσω στο Αττάλεια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κωνσταντινούπολη

Istanbul, Istanbul Alibeykoy
Χάρτης
Istanbul, Istanbul Dudullu Bus Station
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κωνσταντινούπολη

Ataturk
Χάρτης
Sabiha Gokcen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Αττάλεια

Antalya, Antalya Bus Station
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αττάλεια

Antalya
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Αττάλεια
Αναζήτηση διαμονής στο Αττάλεια

Λεωφορείο Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κωνσταντινούπολη-Αττάλεια, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αττάλεια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Kamil Koç
Kamil Koç
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Πτήσεις Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Αεροπορικές εταιρείες Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Atlasjet
Atlasjet
Onur Air
Onur Air
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Αναζήτηση για πτήσεις Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κωνσταντινούπολη στο Αττάλεια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κωνσταντινούπολη προς Αττάλεια, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Κωνσταντινούπολη Αττάλεια για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κωνσταντινούπολη Αττάλεια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης