Προτεινόμενη διαδρομή
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με αεροπορικά
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κωνσταντινούπολη στο Αθηνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κωνσταντινούπολη από το Αθηνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κωνσταντινούπολη στο Αθηνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Pegasus, Volotea, Aegean Speed Lines ή Blue Star Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κωνσταντινούπολη - Αθηνα.

Για το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Αθηνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κωνσταντινούπολη Αθηνα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Κωνσταντινούπολη Αθηνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κωνσταντινούπολη με το Αθηνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αθηνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κωνσταντινούπολη στο Αθηνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κωνσταντινούπολη Αθηνα

Πόλη αναχώρησης
Κωνσταντινούπολη
Τουρκία
Πόλη προορισμού
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
563 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Αθηνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Αθηνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Pegasus, Volotea, Aegean Speed Lines ή Blue Star Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κωνσταντινούπολη στο Αθηνα;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Κωνσταντινούπολη-Αθηνα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Αθηνα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Αθηνα.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Αθηνα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κωνσταντινούπολη προς το Αθηνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 563 km μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κωνσταντινούπολη προς το Αθηνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κωνσταντινούπολη προς το Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κωνσταντινούπολη Αθηνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αθηνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κωνσταντινούπολη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κωνσταντινούπολη; Πού θα φτάσω στο Αθηνα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κωνσταντινούπολη

Ataturk
Χάρτης
Sabiha Gokcen
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Αθηνα

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κωνσταντινούπολη Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Κωνσταντινούπολη στο Αθηνα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Κωνσταντινούπολη στο Αθηνα.

  • 1. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Κωνσταντινούπολη-Αθηνα.
  • 2. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Κωνσταντινούπολη-Αθηνα είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Αθηνα σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Κωνσταντινούπολη προς Αθηνα. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Αθηνα.

Πλοία Κωνσταντινούπολη Αθηνα

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κωνσταντινούπολη για το Αθηνα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κωνσταντινούπολη - Αθηνα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Αθηνα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι ώρες αναχώρησης και άφιξης των πλοίων μεταξύ Κωνσταντινούπολη και Αθηνα ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή και την ημέρα της εβδομάδας. Συνιστάται να ελέγχετε το τρέχον χρονοδιάγραμμα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία πριν από την κράτηση.

Εταιρείες πλοίων Κωνσταντινούπολη Αθηνα

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Sea Jets
Sea Jets
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Minoan Lines
Minoan Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κωνσταντινούπολη Αθηνα

Πτήσεις Κωνσταντινούπολη Αθηνα

Αεροπορικές εταιρείες Κωνσταντινούπολη Αθηνα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Pegasus
Pegasus
Volotea
Volotea
Olympic Air
Olympic Air
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Atlasjet
Atlasjet
Onur Air
Onur Air
Borajet
Borajet
Αναζήτηση για πτήσεις Κωνσταντινούπολη Αθηνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης