Προτεινόμενη διαδρομή
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με τρένο, αεροπορικά, λεωφορείο
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Μάλμο
Μάλμο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο για Norrkoping
Norrkoping
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοπενχάγη - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κοπενχάγη προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κοπενχάγη - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κοπενχάγη με το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πόλη αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Πόλη προορισμού
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σουηδία
Απόσταση
522 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Αναζήτηση διαμονής στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SJ, Danske StatsBaner (DSB), Snälltåget, FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κοπενχάγη προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Κοπενχάγη-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κοπενχάγη - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κοπενχάγη-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κοπενχάγη προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κοπενχάγη προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για να καλύψουν την απόσταση των 522 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κοπενχάγη προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κοπενχάγη προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 522 km μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κοπενχάγη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοπενχάγη; Πού θα φτάσω στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοπενχάγη

Köbenhavns Lufthavn
Χάρτης
Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης
Kobenhavn
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κοπενχάγη

København H
Χάρτης
Københavns Lufthavn Kastrup
Χάρτης
Österport
Χάρτης
Nørreport St.
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Stockholm
Χάρτης
Rålambshovsparken
Χάρτης
Karolinska institutet
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Stockholm Centralstation
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Arlanda
Χάρτης
Skavsta
Χάρτης
Bromma
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Αναζήτηση διαμονής στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Λεωφορείο Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κοπενχάγη από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κοπενχάγη-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κοπενχάγη προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κοπενχάγη-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τρένα Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κοπενχάγη προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κοπενχάγη προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κοπενχάγη στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Εταιρείες τρένων από Κοπενχάγη προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

SJ
SJ
Danske StatsBaner (DSB)
Danske StatsBaner (DSB)
Snälltåget
Snälltåget
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πτήσεις Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Αεροπορικές εταιρείες Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Air Serbia
Air Serbia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Yuzmashavia
Yuzmashavia
Cimber Air
Cimber Air
Malmo Aviation
Malmo Aviation
Αναζήτηση για πτήσεις Κοπενχάγη ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης