Προτεινόμενη διαδρομή
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μαδρίτη με αεροπορικά, λεωφορείο
Μαδρίτη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αλικάντε
Αλικάντε
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Δείτε τιμές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη από το Μαδρίτη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, ALSA, Eurolines, FlixBus ή Air Europa), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοπενχάγη - Μαδρίτη.

Για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κοπενχάγη προς Μαδρίτη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κοπενχάγη Μαδρίτη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κοπενχάγη - Μαδρίτη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κοπενχάγη Μαδρίτη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κοπενχάγη με το Μαδρίτη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μαδρίτη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοπενχάγη Μαδρίτη

Πόλη αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Πόλη προορισμού
Μαδρίτη
Ισπανία
Απόσταση
2072 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Μαδρίτη
Αναζήτηση διαμονής στο Μαδρίτη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, ALSA, Eurolines, FlixBus ή Air Europa, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κοπενχάγη προς το Μαδρίτη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μαδρίτη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-Μαδρίτη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κοπενχάγη-Μαδρίτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κοπενχάγη προς το Μαδρίτη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2072 km μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το Μαδρίτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοπενχάγη; Πού θα φτάσω στο Μαδρίτη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοπενχάγη

Kobenhavn
Χάρτης
Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μαδρίτη

Madrid Sur
Χάρτης
Madrid - Barajas Airport T4
Χάρτης
Madrid America
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μαδρίτη

Madrid-Chamartin
Χάρτης
Madrid-Puerta De Atocha
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μαδρίτη

Adolfo-Suárez de Madrid-Barajas
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Μαδρίτη
Αναζήτηση διαμονής στο Μαδρίτη

Λεωφορείο Κοπενχάγη Μαδρίτη

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κοπενχάγη-Μαδρίτη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Κοπενχάγη Μαδρίτη

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοπενχάγη Μαδρίτη

Τρένα Κοπενχάγη Μαδρίτη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μαδρίτη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κοπενχάγη στο Μαδρίτη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κοπενχάγη και Μαδρίτη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Κοπενχάγη προς Μαδρίτη

Renfe
Renfe
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κοπενχάγη Μαδρίτη

Πτήσεις Κοπενχάγη Μαδρίτη

Αεροπορικές εταιρείες Κοπενχάγη Μαδρίτη

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Ryanair
Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Κοπενχάγη Μαδρίτη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης