Προτεινόμενη διαδρομή
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέρκυρα με αεροπορικά
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη από το Κέρκυρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Ryanair, Aegean Airlines ή Lufthansa), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοπενχάγη - Κέρκυρα.

Για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κοπενχάγη προς Κέρκυρα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κοπενχάγη Κέρκυρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κοπενχάγη με το Κέρκυρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κέρκυρα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοπενχάγη Κέρκυρα

Πόλη αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Πόλη προορισμού
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
1866 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Ryanair, Aegean Airlines ή Lufthansa, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κοπενχάγη προς το Κέρκυρα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κέρκυρα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-Κέρκυρα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κοπενχάγη προς το Κέρκυρα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κέρκυρα για να καλύψουν την απόσταση των 1866 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κοπενχάγη προς το Κέρκυρα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1866 km μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κοπενχάγη προς το Κέρκυρα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κέρκυρα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κοπενχάγη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κοπενχάγη Κέρκυρα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοπενχάγη; Πού θα φτάσω στο Κέρκυρα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοπενχάγη

Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα.

  • 1. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Κέρκυρα.
  • 2. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Κοπενχάγη-Κέρκυρα είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Κέρκυρα σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Κοπενχάγη προς Κέρκυρα. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Κέρκυρα.

Λεωφορείο Κοπενχάγη Κέρκυρα

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κοπενχάγη από Κέρκυρα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κέρκυρα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Κέρκυρα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κοπενχάγη-Κέρκυρα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κοπενχάγη προς Κέρκυρα στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κοπενχάγη-Κέρκυρα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κοπενχάγη-Κέρκυρα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι φοιτητές, οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά μπορούν να λάβουν εκπτώσεις για τα εισιτήρια λεωφορείων από το Κοπενχάγη στο Κέρκυρα με ορισμένες εταιρείες λεωφορείων. Σας συμβουλεύουμε να το ελέγξετε αυτό κατά την αναζήτηση του εισιτηρίου σας στη Vivanoda, θυμηθείτε να προσδιορίσετε την ηλικία σας. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να δείτε τις τιμές που ισχύουν για την ηλικιακή σας ομάδα.

Εταιρείες λεωφορείων Κοπενχάγη Κέρκυρα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοπενχάγη Κέρκυρα

Πτήσεις Κοπενχάγη Κέρκυρα

Αεροπορικές εταιρείες Κοπενχάγη Κέρκυρα

Ryanair
Ryanair
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Blu-express
Blu-express
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Alitalia
Alitalia
Cimber Air
Cimber Air
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κοπενχάγη Κέρκυρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης