Προτεινόμενη διαδρομή
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Θεσσαλονίκη με αεροπορικά
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο, τρένο για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κοπενχάγη από το Θεσσαλονίκη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Deutsche Bahn, IC Bus, FlixBus ή Aegean Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κοπενχάγη - Θεσσαλονίκη.

Για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κοπενχάγη προς Θεσσαλονίκη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κοπενχάγη - Θεσσαλονίκη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κοπενχάγη με το Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Θεσσαλονίκη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Πόλη αναχώρησης
Κοπενχάγη
Δανία
Πόλη προορισμού
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Απόσταση
1836 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Deutsche Bahn, IC Bus, FlixBus ή Aegean Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Θεσσαλονίκη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Θεσσαλονίκη για να καλύψουν την απόσταση των 1836 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κοπενχάγη ή του Θεσσαλονίκη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κοπενχάγη - Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κοπενχάγη-Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1836 km μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Θεσσαλονίκη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κοπενχάγη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Θεσσαλονίκη.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κοπενχάγη; Πού θα φτάσω στο Θεσσαλονίκη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κοπενχάγη

Kobenhavn
Χάρτης
Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki / Θεσσαλονίκη
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη
Αναζήτηση διαμονής στο Θεσσαλονίκη

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη.

  • 1. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Θεσσαλονίκη και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Κοπενχάγη-Θεσσαλονίκη είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Κοπενχάγη-Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Θεσσαλονίκη.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Κοπενχάγη προς Θεσσαλονίκη. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Θεσσαλονίκη.

Πλοία Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Θεσσαλονίκη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κοπενχάγη για το Θεσσαλονίκη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κοπενχάγη - Θεσσαλονίκη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Λεωφορείο Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κοπενχάγη-Θεσσαλονίκη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κοπενχάγη από Θεσσαλονίκη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Θεσσαλονίκη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Θεσσαλονίκη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κοπενχάγη-Θεσσαλονίκη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κοπενχάγη προς Θεσσαλονίκη στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κοπενχάγη-Θεσσαλονίκη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία Κοπενχάγη-Θεσσαλονίκη είναι γενικά εξοπλισμένα με κλιματισμό για να διατηρούν τους επιβάτες άνετους, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Εταιρείες λεωφορείων Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Τρένα Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Θεσσαλονίκη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κοπενχάγη στο Θεσσαλονίκη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κοπενχάγη και Θεσσαλονίκη.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κοπενχάγη προς το Θεσσαλονίκη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα εισιτήρια για τη διαδρομή Κοπενχάγη - Θεσσαλονίκη μπορείτε να τα παραλάβετε από το σταθμό, να τα εκτυπώσετε στο σπίτι ή απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο. Είναι επίσης δυνατή η παραλαβή εισιτηρίων μέσω ενός περιπτέρου αυτοεξυπηρέτησης σε ορισμένους σταθμούς.

Εταιρείες τρένων από Κοπενχάγη προς Θεσσαλονίκη

Hellenic Train
Hellenic Train
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Πτήσεις Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Αεροπορικές εταιρείες Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Air Serbia
Air Serbia
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Atlasjet
Atlasjet
Pegasus
Pegasus
Cimber Air
Cimber Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Κοπενχάγη Θεσσαλονίκη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης