Προτεινόμενη διαδρομή
Κολωνία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χανιά με αεροπορικά
Χανιά
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κολωνία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές
Κολωνία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Χανιά
Χανιά
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κολωνία στο Χανιά;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κολωνία από το Χανιά και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κολωνία στο Χανιά, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Χανιά, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ή Onebus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Χανιά, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κολωνία - Χανιά.

Για το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Χανιά, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κολωνία προς Χανιά

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κολωνία στο Χανιά, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κολωνία Χανιά με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κολωνία - Χανιά είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κολωνία Χανιά

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κολωνία με το Χανιά, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Χανιά σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κολωνία στο Χανιά για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κολωνία Χανιά

Πόλη αναχώρησης
Κολωνία
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
2192 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Χανιά
Αναζήτηση διαμονής στο Χανιά
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Χανιά με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Χανιά με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κολωνία και Χανιά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, HKX, ADAC PostBus ή Onebus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κολωνία και Χανιά με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κολωνία και Χανιά

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κολωνία στο Χανιά;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κολωνία προς το Χανιά είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Χανιά (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κολωνία και Χανιά, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Κολωνία-Χανιά μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κολωνία προς το Χανιά είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Χανιά για να καλύψουν την απόσταση των 2192 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κολωνία στο Χανιά;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Κολωνία-Χανιά θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κολωνία ή του Χανιά βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κολωνία-Χανιά μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κολωνία - Χανιά μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κολωνία προς το Χανιά;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κολωνία και Χανιά είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2192 km μεταξύ Κολωνία και Χανιά.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κολωνία προς το Χανιά, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κολωνία προς το Χανιά μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Χανιά πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κολωνία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κολωνία; Πού θα φτάσω στο Χανιά;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κολωνία

Koln
Χάρτης
Köln-Deutz
Χάρτης
Cologne South Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κολωνία

Köln Hbf
Χάρτης
Köln Messe/Deutz
Χάρτης
Köln/Bonn Flughafen
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κολωνία

Cologne Bonn
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Χανιά

Souda
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Χανιά
Αναζήτηση διαμονής στο Χανιά

Λεωφορείο Κολωνία Χανιά

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κολωνία-Χανιά, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κολωνία και Χανιά συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Χανιά για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κολωνία και Χανιά είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κολωνία από Χανιά ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Χανιά, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κολωνία Χανιά

ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
DeinBus
DeinBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κολωνία Χανιά

Τρένα Κολωνία Χανιά

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κολωνία στο Χανιά εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Χανιά είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κολωνία και Χανιά, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κολωνία προς το Χανιά τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κολωνία στο Χανιά. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κολωνία και Χανιά.

Εταιρείες τρένων από Κολωνία προς Χανιά

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κολωνία Χανιά

Πτήσεις Κολωνία Χανιά

Αεροπορικές εταιρείες Κολωνία Χανιά

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Sunexpress
Sunexpress
Αναζήτηση για πτήσεις Κολωνία Χανιά

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης