Προτεινόμενη διαδρομή
Κολωνία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με αεροπορικά
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κολωνία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές
Κολωνία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σκιάθος
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κολωνία στο Σκιάθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κολωνία από το Σκιάθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κολωνία στο Σκιάθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ADAC PostBus, FlixBus, Condor Flugdienst ή Aegean Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κολωνία - Σκιάθος.

Για το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Σκιάθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κολωνία Σκιάθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κολωνία προς Σκιάθος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κολωνία στο Σκιάθος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κολωνία Σκιάθος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κολωνία - Σκιάθος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κολωνία Σκιάθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κολωνία με το Σκιάθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σκιάθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κολωνία στο Σκιάθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κολωνία Σκιάθος

Πόλη αναχώρησης
Κολωνία
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Πόλη προορισμού
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
1836 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κολωνία στο Σκιάθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ADAC PostBus, FlixBus, Condor Flugdienst ή Aegean Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κολωνία προς το Σκιάθος;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κολωνία προς το Σκιάθος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1836 km μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κολωνία προς το Σκιάθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σκιάθος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κολωνία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κολωνία στο Σκιάθος;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Κολωνία-Σκιάθος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σκιάθος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Σκιάθος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κολωνία στο Σκιάθος;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κολωνία προς το Σκιάθος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σκιάθος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κολωνία προς το Σκιάθος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σκιάθος για να καλύψουν την απόσταση των 1836 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κολωνία-Σκιάθος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κολωνία στο Σκιάθος;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κολωνία προς το Σκιάθος είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κολωνία - Σκιάθος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κολωνία-Σκιάθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κολωνία; Πού θα φτάσω στο Σκιάθος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κολωνία

Koln
Χάρτης
Cologne South Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κολωνία

Köln Hbf
Χάρτης
Köln/Bonn Flughafen
Χάρτης
Köln Messe/Deutz
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κολωνία

Cologne Bonn
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης
Skiathos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σκιάθος

Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κολωνία Σκιάθος
Αναζήτηση διαμονής στο Σκιάθος

Πλοία Κολωνία Σκιάθος

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κολωνία για το Σκιάθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κολωνία - Σκιάθος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κολωνία προς το Σκιάθος, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Κολωνία Σκιάθος

Sea Jets
Sea Jets
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κολωνία Σκιάθος

Λεωφορείο Κολωνία Σκιάθος

Τα λεωφορεία μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σκιάθος για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κολωνία-Σκιάθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κολωνία προς Σκιάθος στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κολωνία από Σκιάθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σκιάθος, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κολωνία Σκιάθος

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κολωνία Σκιάθος

Τρένα Κολωνία Σκιάθος

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κολωνία προς το Σκιάθος τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κολωνία στο Σκιάθος εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σκιάθος είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κολωνία προς το Σκιάθος. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κολωνία στο Σκιάθος. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κολωνία και Σκιάθος.

Εταιρείες τρένων από Κολωνία προς Σκιάθος

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κολωνία Σκιάθος

Πτήσεις Κολωνία Σκιάθος

Αεροπορικές εταιρείες Κολωνία Σκιάθος

Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Κολωνία Σκιάθος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης