Προτεινόμενη διαδρομή
Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπρίντιζι με πλοίο
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ιθάκη
Ιθάκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμη
Σάμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές
Κεφαλονιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κυλλήνη
Κυλλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμη
Σάμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κεφαλονιά στο Μπρίντιζι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κεφαλονιά για Μπρίντιζι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κεφαλονιά για το Μπρίντιζι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κεφαλονιά προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κεφαλονιά προς το Μπρίντιζι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries, Lefkada Palace ή Ionian Group. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κεφαλονιά Μπρίντιζι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Endeavor Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κεφαλονιά προς Μπρίντιζι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κεφαλονιά προς Μπρίντιζι

Λιμάνι αναχώρησης
Κεφαλονιά
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
355 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries, Lefkada Palace, Ionian Group, Kefalonian Lines, Endeavor Lines, Ionan Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κεφαλονιά προς το Μπρίντιζι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κεφαλονιά προς το Μπρίντιζι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μπρίντιζι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κεφαλονιά προς το Μπρίντιζι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Κεφαλονιά στο Μπρίντιζι με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Μπρίντιζι για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Κεφαλονιά στο Μπρίντιζι κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Για τη διέλευση από το Κεφαλονιά προς το Μπρίντιζι, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Μπρίντιζι. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Endeavor Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κεφαλονιά και Μπρίντιζι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κεφαλονιά και Μπρίντιζι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Endeavor Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Endeavor Lines Κεφαλονιά Μπρίντιζι
Endeavor Lines
Η Endeavor Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κεφαλονιά-Μπρίντιζι και να κλείσετε το εισιτήριο της Endeavor Lines μεταξύ Κεφαλονιά και Μπρίντιζι. Περισσότερες πληροφορίες για την Endeavor Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κεφαλονιά; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μπρίντιζι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κεφαλονιά

Τα πλοία της Endeavor Lines αναχωρούν για το Μπρίντιζι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κεφαλονιά:

Argostoli
Χάρτης
Poros
Χάρτης
Poros (Kefalonia)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μπρίντιζι

Τα πλοία της Endeavor Lines φτάνουν στο Μπρίντιζι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Brindisi Costa Morena Terrare
Χάρτης
Brindisi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κεφαλονιά και Μπρίντιζι: Endeavor Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries, Lefkada Palace, Ionian Group, Kefalonian Lines, Endeavor Lines, Ionan Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries, Lefkada Palace, Ionian Group, Kefalonian Lines, Endeavor Lines, Ionan Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κεφαλονιά Μπρίντιζι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κεφαλονιά και Μπρίντιζι, θα διανύσετε 355 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Κεφαλονιά στο Μπρίντιζι;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Κεφαλονιά και Μπρίντιζι. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, Red Star Ferries, Lefkada Palace ή Ionian Group, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Κεφαλονιά έως την αποβίβαση στο Μπρίντιζι. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κεφαλονιά και το Μπρίντιζι.

Αναχώρηση από το Κεφαλονιά με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κεφαλονιά Μπρίντιζι, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κεφαλονιά / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κεφαλονιά εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Endeavor Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Κεφαλονιά - Μπρίντιζι / Στο Κεφαλονιά, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Endeavor Lines στον τερματικό σταθμό του Κεφαλονιά. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μπρίντιζι / Στον τερματικό σταθμό του Κεφαλονιά εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Endeavor Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Κεφαλονιά προς το Μπρίντιζι: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Endeavor Lines όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Μπρίντιζι

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μπρίντιζι:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Μπρίντιζι / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Μπρίντιζι από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κεφαλονιά στο Μπρίντιζι με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μπρίντιζι.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μπρίντιζι / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μπρίντιζι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Μπρίντιζι σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης