Προτεινόμενη διαδρομή
Κατάνια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιβόρνο με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Λιβόρνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κατάνια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Φλωρεντία
Φλωρεντία
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Λιβόρνο
Λιβόρνο
Δείτε τιμές
Κατάνια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λιβόρνο
Λιβόρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κατάνια στο Λιβόρνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κατάνια από το Λιβόρνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κατάνια στο Λιβόρνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, ÖBB, FlixBus, Alitalia ή Blue Panorama Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κατάνια - Λιβόρνο.

Για το ταξίδι σας από το Κατάνια στο Λιβόρνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κατάνια Λιβόρνο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κατάνια προς Λιβόρνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κατάνια στο Λιβόρνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κατάνια Λιβόρνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κατάνια - Λιβόρνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κατάνια Λιβόρνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κατάνια με το Λιβόρνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λιβόρνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κατάνια Λιβόρνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λιβόρνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κατάνια είτε στο Λιβόρνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κατάνια στο Λιβόρνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κατάνια Λιβόρνο

Πόλη αναχώρησης
Κατάνια
Ιταλία
Σικελία
Πόλη προορισμού
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
785 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κατάνια Λιβόρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λιβόρνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κατάνια στο Λιβόρνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κατάνια στο Λιβόρνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, ÖBB, FlixBus, Alitalia ή Blue Panorama Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κατάνια στο Λιβόρνο;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Λιβόρνο.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κατάνια στο Λιβόρνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κατάνια προς το Λιβόρνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λιβόρνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κατάνια-Λιβόρνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κατάνια προς το Λιβόρνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λιβόρνο για να καλύψουν την απόσταση των 785 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κατάνια στο Λιβόρνο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Κατάνια προς το Λιβόρνο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Κατάνια Λιβόρνο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κατάνια στο Λιβόρνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κατάνια προς το Λιβόρνο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κατάνια-Λιβόρνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κατάνια - Λιβόρνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κατάνια προς το Λιβόρνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 785 km μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κατάνια προς το Λιβόρνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λιβόρνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κατάνια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κατάνια προς το Λιβόρνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κατάνια; Πού θα φτάσω στο Λιβόρνο;

Λιμένες αναχώρησης στο Κατάνια

Catania
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κατάνια

Catania (Via D'Amico)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κατάνια

Catania Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κατάνια

Fontanarossa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λιβόρνο

Livorno Stazione FS
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λιβόρνο

Livorno Centrale
Χάρτης
Quercianella-Sonnino
Χάρτης
Antignano
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κατάνια Λιβόρνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λιβόρνο

Πλοία Κατάνια Λιβόρνο

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Λιβόρνο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κατάνια για το Λιβόρνο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κατάνια - Λιβόρνο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κατάνια προς το Λιβόρνο, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Οι ώρες αναχώρησης και άφιξης των πλοίων μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή και την ημέρα της εβδομάδας. Συνιστάται να ελέγχετε το τρέχον χρονοδιάγραμμα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία πριν από την κράτηση.

Εταιρείες πλοίων Κατάνια Λιβόρνο

Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κατάνια Λιβόρνο

Λεωφορείο Κατάνια Λιβόρνο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κατάνια από Λιβόρνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λιβόρνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κατάνια-Λιβόρνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κατάνια προς Λιβόρνο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κατάνια Λιβόρνο

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κατάνια Λιβόρνο

Τρένα Κατάνια Λιβόρνο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κατάνια προς το Λιβόρνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κατάνια στο Λιβόρνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κατάνια στο Λιβόρνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λιβόρνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Κατάνια προς Λιβόρνο

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κατάνια Λιβόρνο

Πτήσεις Κατάνια Λιβόρνο

Αεροπορικές εταιρείες Κατάνια Λιβόρνο

Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Κατάνια Λιβόρνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κατάνια Λιβόρνο

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κατάνια στο Λιβόρνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κατάνια προς Λιβόρνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κατάνια και Λιβόρνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Κατάνια προς το Λιβόρνο εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κατάνια Λιβόρνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κατάνια Λιβόρνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης