Προτεινόμενη διαδρομή
Καρλόβασι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μύκονος με πλοίο
Μύκονος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Καρλόβασι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μύκονος
Μύκονος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Καρλόβασι στο Μύκονος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Καρλόβασι για Μύκονος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Καρλόβασι για το Μύκονος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Καρλόβασι προς το Μύκονος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Καρλόβασι προς το Μύκονος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Καρλόβασι Μύκονος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Καρλόβασι προς Μύκονος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Καρλόβασι προς Μύκονος

Λιμάνι αναχώρησης
Καρλόβασι
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Μύκονος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
126 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Καρλόβασι Μύκονος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Καρλόβασι για Μύκονος, θα βρείτε εισιτήρια από 19 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 131 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Καρλόβασι προς Μύκονος είναι 65 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Καρλόβασι για το Μύκονος είναι 3 ώρες 58 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες για να φτάσουν στο Μύκονος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μύκονος σε 3 ώρες 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Καρλόβασι στις 03:45. Το τελευταίο πλοίο για το Μύκονος αναχωρεί από το λιμάνι του Καρλόβασι στις 19:50.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Καρλόβασι προς το Μύκονος
65 €
Εύρος τιμών των πλοίων Καρλόβασι Μύκονος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
19 € - 131 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Καρλόβασι Μύκονος
3 ώρες 58 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
03:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
19:50
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μύκονος
00:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μύκονος
20:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Καρλόβασι προς το Μύκονος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Καρλόβασι προς το Μύκονος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μύκονος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Καρλόβασι προς το Μύκονος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Καρλόβασι στο Μύκονος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Μύκονος.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ταξίδι με το πλοίο Καρλόβασι Μύκονος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Hellenic Seaways είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Μύκονος ήδη ξεκούραστοι.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Καρλόβασι στο Μύκονος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Καρλόβασι και Μύκονος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Καρλόβασι και Μύκονος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Καρλόβασι Μύκονος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Καρλόβασι-Μύκονος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Καρλόβασι και Μύκονος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μύκονος από το Καρλόβασι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
3 ώρες 20 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Καρλόβασι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μύκονος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Καρλόβασι

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Καρλόβασι:

Karlovasi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μύκονος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Μύκονος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mykonos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Καρλόβασι προς Μύκονος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Καρλόβασι για το Μύκονος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 126 km μεταξύ Καρλόβασι και Μύκονος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Καρλόβασι και Μύκονος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Καρλόβασι και Μύκονος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Καρλόβασι και Μύκονος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Καρλόβασι Μύκονος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Καρλόβασι και Μύκονος, θα διανύσετε 126 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Καρλόβασι προς το Μύκονος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 19 € για τη χαμηλότερη, έως 131 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 65 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Καρλόβασι στις 03:45 με προορισμό το Μύκονος.

Το τελευταίο πλοίο για Μύκονος αναχωρεί από το Καρλόβασι συνήθως στις 19:50.

Ζήστε μια εμπειρία από το Καρλόβασι προς το Μύκονος με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Καρλόβασι στο Μύκονος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Καρλόβασι έως την αποβίβαση στο Μύκονος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Agoudimos Lines, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Καρλόβασι και το Μύκονος.

Αναχώρηση από το Καρλόβασι με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Καρλόβασι Μύκονος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Καρλόβασι / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Καρλόβασι εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Καρλόβασι - Μύκονος / Στον τερματικό σταθμό του Καρλόβασι, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μύκονος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Καρλόβασι που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Καρλόβασι και Μύκονος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Μύκονος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Μύκονος:

  • Το λιμάνι του Μύκονος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Μύκονος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Μύκονος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μύκονος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μύκονος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Μύκονος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης