Καρλσρούη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Στουτγάρδη με λεωφορείο, τρένο, Carpooling
Στουτγάρδη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Καρλσρούη από το Στουτγάρδη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, Hellö ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Καρλσρούη - Στουτγάρδη.

Για το ταξίδι σας από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Καρλσρούη προς Στουτγάρδη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Καρλσρούη Στουτγάρδη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Καρλσρούη - Στουτγάρδη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Καρλσρούη Στουτγάρδη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Στουτγάρδη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Καρλσρούη είτε στο Στουτγάρδη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Καρλσρούη Στουτγάρδη

Πόλη αναχώρησης
Καρλσρούη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Πόλη προορισμού
Στουτγάρδη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Απόσταση
62 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Καρλσρούη Στουτγάρδη
Αναζήτηση διαμονής στο Στουτγάρδη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, Hellö ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Καρλσρούη-Στουτγάρδη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Καρλσρούη προς το Στουτγάρδη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Καρλσρούη - Στουτγάρδη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Καρλσρούη-Στουτγάρδη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Καρλσρούη προς το Στουτγάρδη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Καρλσρούη Στουτγάρδη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Καρλσρούη προς το Στουτγάρδη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Στουτγάρδη για να καλύψουν την απόσταση των 62 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Καρλσρούη-Στουτγάρδη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Καρλσρούη; Πού θα φτάσω στο Στουτγάρδη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Καρλσρούη

Karlsruhe
Χάρτης
Karlsruhe
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Καρλσρούη

Karlsruhe Hbf
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Στουτγάρδη

Stuttgart Airport
Χάρτης
Stuttgart Obertürkheim
Χάρτης
Stuttgart-Vaihingen
Χάρτης
Stuttgart Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Στουτγάρδη

Stuttgart Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Καρλσρούη Στουτγάρδη
Αναζήτηση διαμονής στο Στουτγάρδη

Λεωφορείο Καρλσρούη Στουτγάρδη

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Καρλσρούη-Στουτγάρδη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Καρλσρούη-Στουτγάρδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Καρλσρούη προς Στουτγάρδη στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Καρλσρούη από Στουτγάρδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Στουτγάρδη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Καρλσρούη Στουτγάρδη

Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Καρλσρούη Στουτγάρδη

Τρένα Καρλσρούη Στουτγάρδη

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Καρλσρούη προς το Στουτγάρδη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Καρλσρούη προς το Στουτγάρδη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Καρλσρούη προς το Στουτγάρδη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Καρλσρούη προς Στουτγάρδη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Καρλσρούη Στουτγάρδη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Καρλσρούη Στουτγάρδη

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Καρλσρούη και Στουτγάρδη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Καρλσρούη στο Στουτγάρδη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Καρλσρούη προς Στουτγάρδη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Καρλσρούη προς το Στουτγάρδη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Καρλσρούη Στουτγάρδη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Καρλσρούη Στουτγάρδη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης