Καλαμάτα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ανκόνα
Ανκόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Καλαμάτα στο Ανκόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Καλαμάτα από το Ανκόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Καλαμάτα στο Ανκόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Blablacar, FlixBus ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Καλαμάτα - Ανκόνα.

Για το ταξίδι σας από το Καλαμάτα στο Ανκόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Καλαμάτα προς Ανκόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Καλαμάτα στο Ανκόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Καλαμάτα Ανκόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Καλαμάτα - Ανκόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Καλαμάτα Ανκόνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Καλαμάτα με το Ανκόνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ανκόνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Καλαμάτα στο Ανκόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Καλαμάτα Ανκόνα

Πόλη αναχώρησης
Καλαμάτα
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Πόλη προορισμού
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Απόσταση
1031 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Καλαμάτα Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καλαμάτα στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Καλαμάτα στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Blablacar, FlixBus ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Καλαμάτα στο Ανκόνα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Καλαμάτα προς το Ανκόνα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Καλαμάτα-Ανκόνα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Καλαμάτα-Ανκόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Καλαμάτα - Ανκόνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Καλαμάτα στο Ανκόνα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Καλαμάτα προς το Ανκόνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ανκόνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Καλαμάτα-Ανκόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Καλαμάτα προς το Ανκόνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ανκόνα για να καλύψουν την απόσταση των 1031 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Καλαμάτα προς το Ανκόνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1031 km μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Καλαμάτα προς το Ανκόνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ανκόνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Καλαμάτα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Καλαμάτα προς το Ανκόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Καλαμάτα; Πού θα φτάσω στο Ανκόνα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Καλαμάτα

Kalamata
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ανκόνα

Ancôna Parcheggio Archi
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ανκόνα

Ancona
Χάρτης
Ancona Stadio
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Καλαμάτα Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα

Λεωφορείο Καλαμάτα Ανκόνα

Τα λεωφορεία μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Καλαμάτα-Ανκόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Καλαμάτα προς Ανκόνα στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Καλαμάτα-Ανκόνα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Καλαμάτα Ανκόνα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Καλαμάτα Ανκόνα

Τρένα Καλαμάτα Ανκόνα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Καλαμάτα στο Ανκόνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Καλαμάτα προς το Ανκόνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Καλαμάτα και Ανκόνα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Καλαμάτα προς το Ανκόνα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Καλαμάτα προς Ανκόνα

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Καλαμάτα Ανκόνα

Πτήσεις Καλαμάτα Ανκόνα

Αεροπορικές εταιρείες Καλαμάτα Ανκόνα

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Καλαμάτα Ανκόνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης