Προτεινόμενη διαδρομή
Καβάλα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μυτιλήνη με πλοίο
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Καβάλα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λήμνος
Λήμνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Καβάλα στο Μυτιλήνη (Λέσβος) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Καβάλα για Μυτιλήνη (Λέσβος)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Καβάλα για το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Καβάλα προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Καβάλα προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Καβάλα Μυτιλήνη (Λέσβος) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Καβάλα προς Μυτιλήνη (Λέσβος), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Καβάλα προς Μυτιλήνη (Λέσβος)

Λιμάνι αναχώρησης
Καβάλα
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
273 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Καβάλα Μυτιλήνη (Λέσβος): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Καβάλα για Μυτιλήνη (Λέσβος), θα βρείτε εισιτήρια από 28 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 172 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Καβάλα προς Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι 86 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Καβάλα για το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι 9 ώρες 12 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 11 ώρες για να φτάσουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος) σε 7 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Καβάλα στις 01:00. Το τελευταίο πλοίο για το Μυτιλήνη (Λέσβος) αναχωρεί από το λιμάνι του Καβάλα στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Καβάλα προς το Μυτιλήνη (Λέσβος)
86 €
Εύρος τιμών των πλοίων Καβάλα Μυτιλήνη (Λέσβος) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
28 € - 172 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Καβάλα Μυτιλήνη (Λέσβος)
9 ώρες 12 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
01:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
04:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Μυτιλήνη (Λέσβος)
12:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Καβάλα προς το Μυτιλήνη (Λέσβος);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Καβάλα προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Μυτιλήνη (Λέσβος). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Καβάλα προς το Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Καβάλα Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Hellenic Seaways που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Μυτιλήνη (Λέσβος) εντελώς χαλαροί.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Καβάλα με ένα πλοίο της Hellenic Seaways που θα διανύσει τα 273 km μέχρι το Μυτιλήνη (Λέσβος) με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Μυτιλήνη (Λέσβος) τόσο γρήγορα!
Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Hellenic Seaways στο Καβάλα, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μυτιλήνη (Λέσβος). Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Hellenic Seaways, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Καβάλα και Μυτιλήνη (Λέσβος);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Καβάλα και Μυτιλήνη (Λέσβος) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Καβάλα Μυτιλήνη (Λέσβος)
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Καβάλα-Μυτιλήνη (Λέσβος) και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Καβάλα και Μυτιλήνη (Λέσβος). Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Μυτιλήνη (Λέσβος) από το Καβάλα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
7 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Καβάλα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Μυτιλήνη (Λέσβος);

Λιμάνι αναχώρησης στο Καβάλα

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Μυτιλήνη (Λέσβος) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Καβάλα:

Kavala
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Μυτιλήνη (Λέσβος) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Mytilene
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Καβάλα προς Μυτιλήνη (Λέσβος)
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Καβάλα για το Μυτιλήνη (Λέσβος), θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 273 km μεταξύ Καβάλα και Μυτιλήνη (Λέσβος).

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Καβάλα και Μυτιλήνη (Λέσβος)) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Καβάλα και Μυτιλήνη (Λέσβος).

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Καβάλα και Μυτιλήνη (Λέσβος): Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Καβάλα Μυτιλήνη (Λέσβος), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Καβάλα και Μυτιλήνη (Λέσβος), θα διανύσετε 273 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Καβάλα προς το Μυτιλήνη (Λέσβος), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 28 € για τη χαμηλότερη, έως 172 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 86 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Καβάλα στις 01:00 με προορισμό το Μυτιλήνη (Λέσβος).

Το τελευταίο πλοίο για Μυτιλήνη (Λέσβος) αναχωρεί από το Καβάλα συνήθως στις 23:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Καβάλα στο Μυτιλήνη (Λέσβος);

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Καβάλα και Μυτιλήνη (Λέσβος). Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Καβάλα έως την αποβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος), προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways, Sea Jets και Aegean Sea Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Καβάλα και το Μυτιλήνη (Λέσβος).

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Καβάλα

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Καβάλα Μυτιλήνη (Λέσβος), εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Καβάλα / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Καβάλα εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Καβάλα - Μυτιλήνη (Λέσβος) / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Καβάλα για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Μυτιλήνη (Λέσβος) / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Καβάλα που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Καβάλα προς το Μυτιλήνη (Λέσβος): επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος):

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος).
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Καβάλα στο Μυτιλήνη (Λέσβος) με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Μυτιλήνη (Λέσβος).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Μυτιλήνη (Λέσβος) είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Μυτιλήνη (Λέσβος) αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης