Καβάλα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λήμνος με πλοίο
Λήμνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Καβάλα στο Λήμνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Καβάλα για Λήμνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Καβάλα για το Λήμνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Καβάλα προς το Λήμνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Καβάλα προς το Λήμνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Καβάλα Λήμνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Καβάλα προς Λήμνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Καβάλα προς Λήμνος

Λιμάνι αναχώρησης
Καβάλα
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Λήμνος
Ελλάδα
Απόσταση
129 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Καβάλα Λήμνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Καβάλα για Λήμνος, θα βρείτε εισιτήρια από 17 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 101 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Καβάλα προς Λήμνος είναι 48 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Καβάλα για το Λήμνος είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Λήμνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Λήμνος σε 3 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Καβάλα στις 01:00. Το τελευταίο πλοίο για το Λήμνος αναχωρεί από το λιμάνι του Καβάλα στις 23:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Καβάλα προς το Λήμνος
48 €
Εύρος τιμών των πλοίων Καβάλα Λήμνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
17 € - 101 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Καβάλα Λήμνος
3 ώρες 50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Λήμνος
01:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Λήμνος
23:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Λήμνος
00:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Λήμνος
23:59

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Καβάλα προς το Λήμνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Καβάλα προς το Λήμνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λήμνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Καβάλα προς το Λήμνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Καβάλα και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Λήμνος. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Λήμνος πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Καβάλα στο Λήμνος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Καβάλα στο Λήμνος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Καβάλα-Λήμνος με το πλοίο της Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Καβάλα και Λήμνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Καβάλα και Λήμνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Καβάλα Λήμνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Καβάλα-Λήμνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Καβάλα και Λήμνος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λήμνος από το Καβάλα και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
3 ώρες
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Καβάλα Λήμνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Καβάλα-Λήμνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Καβάλα και Λήμνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Aegean Sea Lines Καβάλα Λήμνος
Aegean Sea Lines
Η Aegean Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Καβάλα και του Λήμνος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Καβάλα-Λήμνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Sea Lines μεταξύ Καβάλα και Λήμνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Καβάλα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λήμνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Καβάλα

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines αναχωρούν για το Λήμνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Καβάλα:

Kavala
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λήμνος

Τα πλοία της Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Λήμνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Limnos (Myrina)
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Καβάλα για το Λήμνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες για να καλύψετε τα 129 km μεταξύ Καβάλα και Λήμνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Καβάλα και Λήμνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Sea Jets και Aegean Sea Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Καβάλα και Λήμνος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Καβάλα και Λήμνος: Hellenic Seaways, Sea Jets και Aegean Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Καβάλα Λήμνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Καβάλα και Λήμνος, θα διανύσετε 129 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Καβάλα προς το Λήμνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 17 € για τη χαμηλότερη, έως 101 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 48 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Καβάλα στις 01:00 με προορισμό το Λήμνος.

Το τελευταίο πλοίο για Λήμνος αναχωρεί από το Καβάλα συνήθως στις 23:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Καβάλα στο Λήμνος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Καβάλα και Λήμνος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Καβάλα Λήμνος με τα πλοία Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Καβάλα έως την αποβίβαση στο Λήμνος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Καβάλα και το Λήμνος.

Αναχώρηση από το Καβάλα με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Καβάλα Λήμνος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Καβάλα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Καβάλα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Καβάλα - Λήμνος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Καβάλα για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λήμνος / Στον τερματικό σταθμό του Καβάλα εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Καβάλα προς το Λήμνος

Στο πλοίο της Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Λήμνος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Λήμνος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Λήμνος / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Λήμνος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Καβάλα στο Λήμνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Λήμνος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Λήμνος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Λήμνος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Λήμνος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης