Προτεινόμενη διαδρομή
Κίσσαμος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καλαμάτα με πλοίο
Καλαμάτα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κίσσαμος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κύθηρα
Κύθηρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Καλαμάτα
Καλαμάτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κίσσαμος στο Καλαμάτα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κίσσαμος για Καλαμάτα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κίσσαμος για το Καλαμάτα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κίσσαμος προς το Καλαμάτα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κίσσαμος προς το Καλαμάτα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Lane Sea Lines, LANE Sea Line ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κίσσαμος Καλαμάτα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Lane Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κίσσαμος προς Καλαμάτα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κίσσαμος προς Καλαμάτα

Λιμάνι αναχώρησης
Κίσσαμος
Ελλάδα
Κρήτη
Λιμάνι άφιξης
Καλαμάτα
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
221 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κίσσαμος προς το Καλαμάτα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κίσσαμος προς το Καλαμάτα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Καλαμάτα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κίσσαμος προς το Καλαμάτα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Καλαμάτα ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κίσσαμος-Καλαμάτα με το πλοίο της Lane Sea Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Κίσσαμος-Καλαμάτα, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Κίσσαμος έως την αποβίβαση στο Καλαμάτα, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Lane Sea Lines είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Ένα γραφείο πληροφοριών βρίσκεται σχεδόν πάντα στο κύριο κατάστρωμα του πλοίου.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Κίσσαμος και Καλαμάτα όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Κίσσαμος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Καλαμάτα, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Κίσσαμος και Καλαμάτα θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κίσσαμος και Καλαμάτα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κίσσαμος και Καλαμάτα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Lane Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Lane Sea Lines Κίσσαμος Καλαμάτα
Lane Sea Lines
Η Lane Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κίσσαμος και του Καλαμάτα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίσσαμος-Καλαμάτα και να κλείσετε το εισιτήριο της Lane Sea Lines μεταξύ Κίσσαμος και Καλαμάτα. Περισσότερες πληροφορίες για την Lane Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κίσσαμος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καλαμάτα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κίσσαμος

Τα πλοία της Lane Sea Lines αναχωρούν για το Καλαμάτα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κίσσαμος:

Kissamos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καλαμάτα

Τα πλοία της Lane Sea Lines φτάνουν στο Καλαμάτα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kalamata
Χάρτης
Kalamata
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Κίσσαμος προς Καλαμάτα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κίσσαμος και Καλαμάτα: Lane Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Lane Sea Lines, LANE Sea Line, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κίσσαμος Καλαμάτα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κίσσαμος και Καλαμάτα, θα διανύσετε 221 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κίσσαμος προς το Καλαμάτα με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κίσσαμος στο Καλαμάτα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Κίσσαμος έως την αποβίβαση στο Καλαμάτα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Lane Sea Lines, LANE Sea Line και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κίσσαμος και το Καλαμάτα.

Επιβίβαση στο Κίσσαμος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κίσσαμος Καλαμάτα, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κίσσαμος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κίσσαμος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Lane Sea Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Κίσσαμος - Καλαμάτα / Στο Κίσσαμος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Lane Sea Lines στον τερματικό σταθμό του Κίσσαμος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Καλαμάτα / Από τον τερματικό σταθμό του Κίσσαμος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Lane Sea Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Κίσσαμος προς το Καλαμάτα

Στο πλοίο της Lane Sea Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Καλαμάτα είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Καλαμάτα:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Καλαμάτα / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Καλαμάτα από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κίσσαμος στο Καλαμάτα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Καλαμάτα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Καλαμάτα είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Καλαμάτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Καλαμάτα σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης