Κίσσαμος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γύθειο με πλοίο
Γύθειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κίσσαμος στο Γύθειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κίσσαμος για Γύθειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κίσσαμος για το Γύθειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κίσσαμος προς το Γύθειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κίσσαμος προς το Γύθειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κίσσαμος Γύθειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κίσσαμος προς Γύθειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κίσσαμος προς Γύθειο

Λιμάνι αναχώρησης
Κίσσαμος
Ελλάδα
Κρήτη
Λιμάνι άφιξης
Γύθειο
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
171 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κίσσαμος Γύθειο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κίσσαμος για Γύθειο, θα βρείτε εισιτήρια από 23 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 149 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κίσσαμος προς Γύθειο είναι 86 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κίσσαμος για το Γύθειο είναι 7 ώρες 10 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 7 ώρες 10 λεπτά για να φτάσουν στο Γύθειο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Γύθειο σε 7 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κίσσαμος στις 08:15. Το τελευταίο πλοίο για το Γύθειο αναχωρεί από το λιμάνι του Κίσσαμος στις 11:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κίσσαμος προς το Γύθειο
86 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κίσσαμος Γύθειο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
23 € - 149 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κίσσαμος Γύθειο
7 ώρες 10 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Γύθειο
08:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Γύθειο
11:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Γύθειο
15:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Γύθειο
18:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κίσσαμος προς το Γύθειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κίσσαμος προς το Γύθειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Γύθειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κίσσαμος προς το Γύθειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Κίσσαμος Γύθειο είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Γύθειο εντελώς χαλαροί.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Κίσσαμος-Γύθειο με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Γύθειο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Κίσσαμος στο Γύθειο. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κίσσαμος-Γύθειο με το πλοίο της Lane Sea Lines, Sea Jets ή LANE Sea Line, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κίσσαμος και Γύθειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κίσσαμος και Γύθειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

LANE Sea Line Κίσσαμος Γύθειο
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίσσαμος-Γύθειο και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Κίσσαμος και Γύθειο. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line
Sea Jets Κίσσαμος Γύθειο
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίσσαμος-Γύθειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Κίσσαμος και Γύθειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Lane Sea Lines Κίσσαμος Γύθειο
Lane Sea Lines
Η Lane Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κίσσαμος και του Γύθειο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίσσαμος-Γύθειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Lane Sea Lines μεταξύ Κίσσαμος και Γύθειο. Περισσότερες πληροφορίες για την Lane Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κίσσαμος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Γύθειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κίσσαμος

Τα πλοία της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines αναχωρούν για το Γύθειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κίσσαμος:

Kissamos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Γύθειο

Τα πλοία της Lane Sea Lines, Sea Jets ή LANE Sea Line φτάνουν στο Γύθειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Gytheio
Χάρτης
Gythion
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κίσσαμος και Γύθειο: LANE Sea Line, Sea Jets και Lane Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των LANE Sea Line, Sea Jets, Lane Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κίσσαμος Γύθειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κίσσαμος και Γύθειο, θα διανύσετε 171 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κίσσαμος προς το Γύθειο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 23 € για τη χαμηλότερη, έως 149 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 86 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κίσσαμος στις 08:15 με προορισμό το Γύθειο.

Το τελευταίο πλοίο για Γύθειο αναχωρεί από το Κίσσαμος συνήθως στις 11:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κίσσαμος προς το Γύθειο με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Κίσσαμος στο Γύθειο, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Κίσσαμος Γύθειο με τα πλοία LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Κίσσαμος έως την αποβίβαση στο Γύθειο. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κίσσαμος και το Γύθειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Κίσσαμος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κίσσαμος Γύθειο, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κίσσαμος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κίσσαμος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κίσσαμος - Γύθειο / Στον τερματικό σταθμό του Κίσσαμος, αναζητήστε τα γκισέ της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Γύθειο / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κίσσαμος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Lane Sea Lines, Sea Jets ή LANE Sea Line θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Κίσσαμος προς το Γύθειο

Στο πλοίο της LANE Sea Line, Sea Jets ή Lane Sea Lines, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Γύθειο είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Γύθειο:

  • Το λιμάνι του Γύθειο είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Γύθειο.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κίσσαμος στο Γύθειο με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Γύθειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Γύθειο / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Γύθειο μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Γύθειο έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης