Κίμωλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σέριφος με πλοίο
Σέριφος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κίμωλος στο Σέριφος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κίμωλος για Σέριφος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κίμωλος για το Σέριφος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κίμωλος προς το Σέριφος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κίμωλος προς το Σέριφος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κίμωλος Σέριφος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κίμωλος προς Σέριφος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κίμωλος προς Σέριφος

Λιμάνι αναχώρησης
Κίμωλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σέριφος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
41 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κίμωλος Σέριφος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κίμωλος για Σέριφος, θα βρείτε εισιτήρια από 8 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 36 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κίμωλος προς Σέριφος είναι 20 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κίμωλος για το Σέριφος είναι 2 ώρες 32 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Σέριφος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σέριφος σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κίμωλος στις 11:35. Το τελευταίο πλοίο για το Σέριφος αναχωρεί από το λιμάνι του Κίμωλος στις 16:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κίμωλος προς το Σέριφος
20 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κίμωλος Σέριφος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
8 € - 36 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κίμωλος Σέριφος
2 ώρες 32 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σέριφος
11:35
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σέριφος
16:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σέριφος
12:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σέριφος
19:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κίμωλος προς το Σέριφος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κίμωλος προς το Σέριφος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σέριφος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κίμωλος προς το Σέριφος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κίμωλος στο Σέριφος, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Η οδήγηση για πολλά χιλιόμετρα δεν είναι πολύ ξεκούραστη, ειδικά αν προσθέσετε τον κίνδυνο μποτιλιαρίσματος και ατυχημάτων. Το ταξίδι με το πλοίο Κίμωλος Σέριφος είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σέριφος ήδη ξεκούραστοι.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Κίμωλος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Σέριφος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Aegean Speed Lines Κίμωλος Σέριφος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίμωλος-Σέριφος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος. Η Aegean Speed Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σέριφος από το Κίμωλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
1 ώρες 10 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Κίμωλος Σέριφος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίμωλος-Σέριφος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σέριφος από το Κίμωλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Κίμωλος Σέριφος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίμωλος-Σέριφος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σέριφος από το Κίμωλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
1 ώρες 40 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κίμωλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σέριφος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κίμωλος

Τα πλοία της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries αναχωρούν για το Σέριφος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κίμωλος:

Kimolos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σέριφος

Τα πλοία της Zante Ferries, Hellenic Seaways ή Aegean Speed Lines φτάνουν στο Σέριφος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Serifos
Χάρτης
Serifos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κίμωλος για το Σέριφος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 41 km μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος: Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κίμωλος Σέριφος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κίμωλος και Σέριφος, θα διανύσετε 41 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κίμωλος προς το Σέριφος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 8 € για τη χαμηλότερη, έως 36 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 20 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κίμωλος στις 11:35 με προορισμό το Σέριφος.

Το τελευταίο πλοίο για Σέριφος αναχωρεί από το Κίμωλος συνήθως στις 16:15.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κίμωλος προς το Σέριφος με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Κίμωλος στο Σέριφος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Κίμωλος έως την αποβίβαση στο Σέριφος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways και Zante Ferries. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κίμωλος και το Σέριφος.

Αναχώρηση από το Κίμωλος με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κίμωλος Σέριφος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Κίμωλος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κίμωλος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κίμωλος - Σέριφος / Στον τερματικό σταθμό του Κίμωλος, αναζητήστε τα γκισέ της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σέριφος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κίμωλος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Κίμωλος προς το Σέριφος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways ή Zante Ferries όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Σέριφος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σέριφος:

  • Το λιμάνι του Σέριφος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Σέριφος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κίμωλος στο Σέριφος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σέριφος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σέριφος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σέριφος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σέριφος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης