Προτεινόμενη διαδρομή
Κίμωλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με πλοίο
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κίμωλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές
Κίμωλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίφνος
Σίφνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κίμωλος στο Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κίμωλος για Πειραιάς (Αθήνα)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κίμωλος για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κίμωλος προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κίμωλος προς το Πειραιάς (Αθήνα) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κίμωλος προς Πειραιάς (Αθήνα), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κίμωλος προς Πειραιάς (Αθήνα)

Λιμάνι αναχώρησης
Κίμωλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
152 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα): Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κίμωλος για Πειραιάς (Αθήνα), θα βρείτε εισιτήρια από 35 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 164 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κίμωλος προς Πειραιάς (Αθήνα) είναι 99 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κίμωλος για το Πειραιάς (Αθήνα) είναι 7 ώρες 35 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες 35 λεπτά για να φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα), ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πειραιάς (Αθήνα) σε 6 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κίμωλος στις 11:45. Το τελευταίο πλοίο για το Πειραιάς (Αθήνα) αναχωρεί από το λιμάνι του Κίμωλος στις 16:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κίμωλος προς το Πειραιάς (Αθήνα)
99 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα) (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
35 € - 164 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα)
7 ώρες 35 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
11:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
16:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
00:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πειραιάς (Αθήνα)
22:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κίμωλος προς το Πειραιάς (Αθήνα);

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κίμωλος προς το Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πειραιάς (Αθήνα). Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κίμωλος προς το Πειραιάς (Αθήνα) είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Κίμωλος στο Πειραιάς (Αθήνα) κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα) είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Πειραιάς (Αθήνα) χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Κίμωλος-Πειραιάς (Αθήνα), αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Πειραιάς (Αθήνα) νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Zante Ferries Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα)
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίμωλος-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα). Η Zante Ferries πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πειραιάς (Αθήνα) από το Κίμωλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
5 ώρες 55 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα)
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίμωλος-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα). Η Sea Jets πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πειραιάς (Αθήνα) από το Κίμωλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
3 ώρες 55 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Speed Lines Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα)
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κίμωλος-Πειραιάς (Αθήνα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα). Η Aegean Speed Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πειραιάς (Αθήνα) από το Κίμωλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
3 ώρες
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κίμωλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πειραιάς (Αθήνα);

Λιμάνι αναχώρησης στο Κίμωλος

Τα πλοία της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines αναχωρούν για το Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κίμωλος:

Kimolos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πειραιάς (Αθήνα)

Τα πλοία της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries φτάνουν στο Πειραιάς (Αθήνα) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κίμωλος για το Πειραιάς (Αθήνα), θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες για να καλύψετε τα 152 km μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα).

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα)) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Zante Ferries, Sea Jets και Aegean Speed Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα).

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα): Zante Ferries, Sea Jets και Aegean Speed Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines, Aegean Sea Lines, Aigaion Pelagos, Zante Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα), θα διανύσετε 152 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κίμωλος προς το Πειραιάς (Αθήνα), μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 35 € για τη χαμηλότερη, έως 164 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 99 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κίμωλος στις 11:45 με προορισμό το Πειραιάς (Αθήνα).

Το τελευταίο πλοίο για Πειραιάς (Αθήνα) αναχωρεί από το Κίμωλος συνήθως στις 16:15.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κίμωλος προς το Πειραιάς (Αθήνα) με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κίμωλος στο Πειραιάς (Αθήνα). Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα) με τα πλοία Aegean Speed Lines, LANE Sea Line, Sea Jets, ANEK Lines, Minoan Lines ή Aegean Sea Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Κίμωλος έως την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα). Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κίμωλος και το Πειραιάς (Αθήνα).

Επιβίβαση στο Κίμωλος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κίμωλος Πειραιάς (Αθήνα):

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κίμωλος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κίμωλος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κίμωλος - Πειραιάς (Αθήνα) / Στο Κίμωλος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Aegean Speed Lines, Sea Jets ή Zante Ferries στον τερματικό σταθμό του Κίμωλος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πειραιάς (Αθήνα) / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κίμωλος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Κίμωλος και Πειραιάς (Αθήνα)

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Zante Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Πειραιάς (Αθήνα)

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πειραιάς (Αθήνα):

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πειραιάς (Αθήνα) από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα).
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πειραιάς (Αθήνα) / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Πειραιάς (Αθήνα) μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Πειραιάς (Αθήνα) σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης