Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παλέρμο με αεροπορικά
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Παλέρμο
Παλέρμο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κέρκυρα στο Παλέρμο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κέρκυρα από το Παλέρμο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κέρκυρα στο Παλέρμο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines, Ryanair ή Blu-express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κέρκυρα - Παλέρμο.

Για το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Παλέρμο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κέρκυρα Παλέρμο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κέρκυρα προς Παλέρμο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κέρκυρα στο Παλέρμο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κέρκυρα Παλέρμο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κέρκυρα - Παλέρμο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κέρκυρα Παλέρμο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κέρκυρα με το Παλέρμο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Παλέρμο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κέρκυρα Παλέρμο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Παλέρμο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κέρκυρα είτε στο Παλέρμο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κέρκυρα στο Παλέρμο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κέρκυρα Παλέρμο

Πόλη αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Παλέρμο
Ιταλία
Σικελία
Απόσταση
591 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Παλέρμο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Aegean Airlines, Ryanair ή Blu-express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κέρκυρα στο Παλέρμο;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Παλέρμο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κέρκυρα στο Παλέρμο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κέρκυρα ή του Παλέρμο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κέρκυρα - Παλέρμο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κέρκυρα-Παλέρμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κέρκυρα στο Παλέρμο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Παλέρμο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Παλέρμο για να καλύψουν την απόσταση των 591 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κέρκυρα-Παλέρμο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 591 km μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κέρκυρα Παλέρμο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κέρκυρα στο Παλέρμο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Κέρκυρα Παλέρμο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κέρκυρα; Πού θα φτάσω στο Παλέρμο;

Λιμένες αναχώρησης στο Κέρκυρα

Kerkyra
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Παλέρμο

Palermo (Sicily)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Παλέρμο

Palermo Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Παλέρμο

Punta Raisi
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Παλέρμο
Αναζήτηση διαμονής στο Παλέρμο

Πλοία Κέρκυρα Παλέρμο

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Κέρκυρα Παλέρμο

Endeavor Lines
Endeavor Lines
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
European Seaways
European Seaways
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways
A-Ships Management
A-Ships Management
Red Star Ferries
Red Star Ferries
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κέρκυρα Παλέρμο

Λεωφορείο Κέρκυρα Παλέρμο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κέρκυρα από Παλέρμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Παλέρμο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κέρκυρα-Παλέρμο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κέρκυρα προς Παλέρμο στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Παλέρμο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κέρκυρα-Παλέρμο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Κέρκυρα Παλέρμο

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κέρκυρα Παλέρμο

Τρένα Κέρκυρα Παλέρμο

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κέρκυρα στο Παλέρμο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Παλέρμο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κέρκυρα προς το Παλέρμο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Κέρκυρα προς Παλέρμο

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κέρκυρα Παλέρμο

Πτήσεις Κέρκυρα Παλέρμο

Αεροπορικές εταιρείες Κέρκυρα Παλέρμο

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Ryanair
Ryanair
Blu-express
Blu-express
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Κέρκυρα Παλέρμο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κέρκυρα Παλέρμο

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κέρκυρα στο Παλέρμο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κέρκυρα προς Παλέρμο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Κέρκυρα Παλέρμο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κέρκυρα και Παλέρμο, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κέρκυρα Παλέρμο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κέρκυρα Παλέρμο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης