Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντόρτμουντ με αεροπορικά
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Ντόρτμουντ
Ντόρτμουντ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κέρκυρα από το Ντόρτμουντ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Thalys, ADAC PostBus, FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κέρκυρα - Ντόρτμουντ.

Για το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κέρκυρα προς Ντόρτμουντ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κέρκυρα Ντόρτμουντ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κέρκυρα - Ντόρτμουντ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κέρκυρα Ντόρτμουντ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κέρκυρα με το Ντόρτμουντ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντόρτμουντ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κέρκυρα Ντόρτμουντ

Πόλη αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Ντόρτμουντ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
1635 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Thalys, ADAC PostBus, FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κέρκυρα προς το Ντόρτμουντ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κέρκυρα προς το Ντόρτμουντ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1635 km μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κέρκυρα Ντόρτμουντ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ντόρτμουντ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κέρκυρα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κέρκυρα ή του Ντόρτμουντ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κέρκυρα προς το Ντόρτμουντ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κέρκυρα - Ντόρτμουντ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κέρκυρα-Ντόρτμουντ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κέρκυρα προς το Ντόρτμουντ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντόρτμουντ για να καλύψουν την απόσταση των 1635 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κέρκυρα-Ντόρτμουντ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κέρκυρα; Πού θα φτάσω στο Ντόρτμουντ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντόρτμουντ

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντόρτμουντ

Dortmund Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ντόρτμουντ

Dortmund
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Ντόρτμουντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντόρτμουντ

Λεωφορείο Κέρκυρα Ντόρτμουντ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κέρκυρα από Ντόρτμουντ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντόρτμουντ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντόρτμουντ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κέρκυρα-Ντόρτμουντ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Κέρκυρα Ντόρτμουντ

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κέρκυρα Ντόρτμουντ

Τρένα Κέρκυρα Ντόρτμουντ

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κέρκυρα προς το Ντόρτμουντ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κέρκυρα στο Ντόρτμουντ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντόρτμουντ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κέρκυρα προς το Ντόρτμουντ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κέρκυρα και Ντόρτμουντ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Κέρκυρα προς Ντόρτμουντ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Thalys
Thalys
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κέρκυρα Ντόρτμουντ

Πτήσεις Κέρκυρα Ντόρτμουντ

Αεροπορικές εταιρείες Κέρκυρα Ντόρτμουντ

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Jetairfly
Jetairfly
Germanwings
Germanwings
Αναζήτηση για πτήσεις Κέρκυρα Ντόρτμουντ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης