Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέρμιγχαμ με αεροπορικά
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κέρκυρα από το Μπέρμιγχαμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, London Midland, Virgin Trains, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κέρκυρα - Μπέρμιγχαμ.

Για το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κέρκυρα προς Μπέρμιγχαμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κέρκυρα - Μπέρμιγχαμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κέρκυρα με το Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέρμιγχαμ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

Πόλη αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
2193 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, London Midland, Virgin Trains, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Κέρκυρα-Μπέρμιγχαμ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κέρκυρα ή του Μπέρμιγχαμ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κέρκυρα-Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κέρκυρα - Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κέρκυρα προς το Μπέρμιγχαμ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέρμιγχαμ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κέρκυρα-Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κέρκυρα προς το Μπέρμιγχαμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέρμιγχαμ για να καλύψουν την απόσταση των 2193 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κέρκυρα προς το Μπέρμιγχαμ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2193 km μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κέρκυρα προς το Μπέρμιγχαμ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μπέρμιγχαμ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κέρκυρα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κέρκυρα προς το Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κέρκυρα; Πού θα φτάσω στο Μπέρμιγχαμ;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Birmingham New Street
Χάρτης
Adderley Park
Χάρτης
Lea Hall
Χάρτης
Stechford
Χάρτης
Birmingham Moor Street
Χάρτης
Birmingham Snow Hill
Χάρτης
Jewellery Quarter
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ.

  • 1. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Μπέρμιγχαμ, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • 2. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Κέρκυρα-Μπέρμιγχαμ είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Μπέρμιγχαμ σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 3. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Κέρκυρα-Μπέρμιγχαμ είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Κέρκυρα-Μπέρμιγχαμ. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Μπέρμιγχαμ.

Λεωφορείο Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κέρκυρα-Μπέρμιγχαμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κέρκυρα προς Μπέρμιγχαμ στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέρμιγχαμ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κέρκυρα από Μπέρμιγχαμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπέρμιγχαμ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα λεωφορεία Κέρκυρα-Μπέρμιγχαμ είναι γενικά εξοπλισμένα με κλιματισμό για να διατηρούν τους επιβάτες άνετους, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Εταιρείες λεωφορείων Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

Τρένα Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κέρκυρα προς το Μπέρμιγχαμ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κέρκυρα στο Μπέρμιγχαμ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπέρμιγχαμ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κέρκυρα προς το Μπέρμιγχαμ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κέρκυρα προς το Μπέρμιγχαμ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Κέρκυρα και Μπέρμιγχαμ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Κέρκυρα προς Μπέρμιγχαμ

CrossCountry
CrossCountry
London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
Chiltern Railways
Chiltern Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

Πτήσεις Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

Αεροπορικές εταιρείες Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

Ryanair
Ryanair
Jet2.com
Jet2.com
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Jetairfly
Jetairfly
Air France
Air France
FlyBE
FlyBE
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κέρκυρα Μπέρμιγχαμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης