Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μονπελιέ με αεροπορικά
Μονπελιέ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μονπελιέ
Μονπελιέ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κέρκυρα στο Μονπελιέ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κέρκυρα από το Μονπελιέ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κέρκυρα στο Μονπελιέ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Blablabus, FlixBus, Ryanair, Aegean Airlines ή Blu-express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κέρκυρα - Μονπελιέ.

Για το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Μονπελιέ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κέρκυρα Μονπελιέ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κέρκυρα προς Μονπελιέ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κέρκυρα στο Μονπελιέ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κέρκυρα Μονπελιέ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κέρκυρα με το Μονπελιέ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μονπελιέ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κέρκυρα στο Μονπελιέ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κέρκυρα Μονπελιέ

Πόλη αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Μονπελιέ
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Απόσταση
1403 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Μονπελιέ
Αναζήτηση διαμονής στο Μονπελιέ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Μονπελιέ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Μονπελιέ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Blablabus, FlixBus, Ryanair, Aegean Airlines ή Blu-express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κέρκυρα στο Μονπελιέ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μονπελιέ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κέρκυρα προς το Μονπελιέ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1403 km μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κέρκυρα προς το Μονπελιέ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κέρκυρα προς το Μονπελιέ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κέρκυρα Μονπελιέ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κέρκυρα στο Μονπελιέ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κέρκυρα προς το Μονπελιέ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μονπελιέ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κέρκυρα-Μονπελιέ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κέρκυρα προς το Μονπελιέ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μονπελιέ για να καλύψουν την απόσταση των 1403 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κέρκυρα; Πού θα φτάσω στο Μονπελιέ;

Λιμένες αναχώρησης στο Κέρκυρα

Kerkyra
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μονπελιέ

Montpellier Les Sabines
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μονπελιέ

Montpellier-Méditerranée
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Μονπελιέ
Αναζήτηση διαμονής στο Μονπελιέ

Πλοία Κέρκυρα Μονπελιέ

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μονπελιέ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κέρκυρα προς το Μονπελιέ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Κέρκυρα προς το Μονπελιέ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Κέρκυρα Μονπελιέ

ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κέρκυρα Μονπελιέ

Λεωφορείο Κέρκυρα Μονπελιέ

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μονπελιέ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Μονπελιέ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κέρκυρα-Μονπελιέ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κέρκυρα προς Μονπελιέ στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κέρκυρα από Μονπελιέ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μονπελιέ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κέρκυρα Μονπελιέ

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κέρκυρα Μονπελιέ

Πτήσεις Κέρκυρα Μονπελιέ

Αεροπορικές εταιρείες Κέρκυρα Μονπελιέ

Ryanair
Ryanair
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Blu-express
Blu-express
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Κέρκυρα Μονπελιέ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης