Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λυών με αεροπορικά
Λυών
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τορίνο
Τορίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λυών
Λυών
Δείτε τιμές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Λυών
Λυών
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κέρκυρα στο Λυών;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κέρκυρα από το Λυών και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κέρκυρα στο Λυών, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Λυών, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Eurolines, Blablabus, FlixBus ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Λυών, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κέρκυρα - Λυών.

Για το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Λυών, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κέρκυρα Λυών με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κέρκυρα και Λυών είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κέρκυρα προς Λυών

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κέρκυρα στο Λυών, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κέρκυρα Λυών με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κέρκυρα - Λυών είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κέρκυρα Λυών

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κέρκυρα με το Λυών, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λυών σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κέρκυρα στο Λυών για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κέρκυρα Λυών

Πόλη αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Λυών
Γαλλία
Ρον Αλπ
Απόσταση
1406 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Λυών
Αναζήτηση διαμονής στο Λυών
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Λυών με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Λυών με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κέρκυρα και Λυών που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Eurolines, Blablabus, FlixBus ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κέρκυρα και Λυών με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κέρκυρα και Λυών

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κέρκυρα στο Λυών;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κέρκυρα και Λυών προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κέρκυρα προς το Λυών είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κέρκυρα-Λυών μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κέρκυρα - Λυών μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κέρκυρα στο Λυών;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κέρκυρα και Λυών αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Κέρκυρα-Λυών προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Λυών από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κέρκυρα και Λυών μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Λυών.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κέρκυρα και Λυών μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Λυών.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κέρκυρα στο Λυών;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Λυών είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κέρκυρα προς το Λυών είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λυών (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κέρκυρα-Λυών μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κέρκυρα προς το Λυών είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λυών για να καλύψουν την απόσταση των 1406 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κέρκυρα προς το Λυών;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κέρκυρα και Λυών είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1406 km μεταξύ Κέρκυρα και Λυών.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κέρκυρα προς το Λυών, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κέρκυρα Λυών έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κέρκυρα προς το Λυών μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Κέρκυρα; Πού θα φτάσω στο Λυών;

Λιμένες αναχώρησης στο Κέρκυρα

Kerkyra
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λυών

Lyon
Χάρτης
Lyon Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λυών

Lyon-St-Exupéry-TGV
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λυών

Lyon Saint-Exupery International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Λυών
Αναζήτηση διαμονής στο Λυών

Πλοία Κέρκυρα Λυών

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Κέρκυρα προς Λυών ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κέρκυρα για το Λυών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κέρκυρα - Λυών στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Λυών. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κέρκυρα και Λυών και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Λυών με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κέρκυρα προς το Λυών, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Κέρκυρα Λυών

ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κέρκυρα Λυών

Λεωφορείο Κέρκυρα Λυών

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Λυών είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κέρκυρα-Λυών συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Κέρκυρα και Λυών συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λυών για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κέρκυρα-Λυών ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κέρκυρα προς Λυών στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κέρκυρα Λυών

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κέρκυρα Λυών

Τρένα Κέρκυρα Λυών

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κέρκυρα και Λυών, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κέρκυρα προς το Λυών τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κέρκυρα προς το Λυών, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κέρκυρα προς το Λυών μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Κέρκυρα προς Λυών

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κέρκυρα Λυών

Πτήσεις Κέρκυρα Λυών

Αεροπορικές εταιρείες Κέρκυρα Λυών

Ryanair
Ryanair
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Blu-express
Blu-express
Volotea
Volotea
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κέρκυρα Λυών

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης