Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζάκυνθος με πλοίο
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κέρκυρα στο Ζάκυνθος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κέρκυρα για Ζάκυνθος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κέρκυρα για το Ζάκυνθος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κέρκυρα προς το Ζάκυνθος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κέρκυρα προς το Ζάκυνθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines ή Kerkyra Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κέρκυρα Ζάκυνθος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κέρκυρα προς Ζάκυνθος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κέρκυρα προς Ζάκυνθος

Λιμάνι αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Λιμάνι άφιξης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
221 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines, Kerkyra Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κέρκυρα προς το Ζάκυνθος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κέρκυρα προς το Ζάκυνθος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ζάκυνθος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κέρκυρα προς το Ζάκυνθος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Κέρκυρα-Ζάκυνθος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Ζάκυνθος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Κέρκυρα στο Ζάκυνθος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Με το πλοίο της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Κέρκυρα και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Ζάκυνθος. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Κέρκυρα-Ζάκυνθος λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κέρκυρα και Ζάκυνθος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Ζάκυνθος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Agoudimos Lines ή Lefkada Palace, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Agoudimos Lines Κέρκυρα Ζάκυνθος
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέρκυρα-Ζάκυνθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Κέρκυρα και Ζάκυνθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines
Lefkada Palace Κέρκυρα Ζάκυνθος
Lefkada Palace
Η Lefkada Palace λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Κέρκυρα και του Ζάκυνθος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κέρκυρα-Ζάκυνθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Lefkada Palace μεταξύ Κέρκυρα και Ζάκυνθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Lefkada Palace

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κέρκυρα; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ζάκυνθος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κέρκυρα

Τα πλοία της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace αναχωρούν για το Ζάκυνθος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κέρκυρα:

Kerkyra
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ζάκυνθος

Τα πλοία της Lefkada Palace ή Agoudimos Lines φτάνουν στο Ζάκυνθος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Zakynthos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Κέρκυρα προς Ζάκυνθος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κέρκυρα και Ζάκυνθος: Agoudimos Lines και Lefkada Palace.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines, Kerkyra Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines, Kerkyra Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κέρκυρα Ζάκυνθος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κέρκυρα και Ζάκυνθος, θα διανύσετε 221 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Κέρκυρα στο Ζάκυνθος;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Κέρκυρα στο Ζάκυνθος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Κέρκυρα Ζάκυνθος με τα πλοία Agoudimos Lines, Lefkada Palace, ANEK Lines ή Kerkyra Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Κέρκυρα έως την αποβίβαση στο Ζάκυνθος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κέρκυρα και το Ζάκυνθος.

Επιβίβαση στο Κέρκυρα

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κέρκυρα Ζάκυνθος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κέρκυρα / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Κέρκυρα αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Lefkada Palace ή Agoudimos Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κέρκυρα - Ζάκυνθος / Στον τερματικό σταθμό του Κέρκυρα, αναζητήστε τα γκισέ της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ζάκυνθος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κέρκυρα που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Agoudimos Lines ή Lefkada Palace για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Κέρκυρα προς το Ζάκυνθος

Στο πλοίο της Lefkada Palace ή Agoudimos Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ζάκυνθος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ζάκυνθος:

  • Το λιμάνι του Ζάκυνθος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Ζάκυνθος. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ζάκυνθος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κέρκυρα στο Ζάκυνθος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ζάκυνθος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ζάκυνθος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ζάκυνθος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Ζάκυνθος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης