Προτεινόμενη διαδρομή
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μυτιλήνη με αεροπορικά
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάρντιφ από το Μυτιλήνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, First Great Western, FlixBus, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάρντιφ - Μυτιλήνη.

Για το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κάρντιφ Μυτιλήνη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κάρντιφ προς Μυτιλήνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κάρντιφ Μυτιλήνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κάρντιφ - Μυτιλήνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κάρντιφ Μυτιλήνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κάρντιφ με το Μυτιλήνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μυτιλήνη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάρντιφ Μυτιλήνη

Πόλη αναχώρησης
Κάρντιφ
Ηνωμένο Βασίλειο
Ουαλία
Πόλη προορισμού
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
2675 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάρντιφ Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, First Great Western, FlixBus, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κάρντιφ προς το Μυτιλήνη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κάρντιφ προς το Μυτιλήνη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2675 km μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κάρντιφ προς το Μυτιλήνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μυτιλήνη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κάρντιφ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Άνεση Το πλοίο Κάρντιφ-Μυτιλήνη προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μυτιλήνη από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μυτιλήνη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κάρντιφ προς το Μυτιλήνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μυτιλήνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κάρντιφ προς το Μυτιλήνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μυτιλήνη για να καλύψουν την απόσταση των 2675 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κάρντιφ-Μυτιλήνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Κάρντιφ-Μυτιλήνη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κάρντιφ - Μυτιλήνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κάρντιφ-Μυτιλήνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάρντιφ; Πού θα φτάσω στο Μυτιλήνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κάρντιφ

Cardiff
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κάρντιφ

Cardiff Central
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κάρντιφ

Cardiff-Wales
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάρντιφ Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη

Πλοία Κάρντιφ Μυτιλήνη

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Κάρντιφ για το Μυτιλήνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάρντιφ - Μυτιλήνη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κάρντιφ προς το Μυτιλήνη, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Κάρντιφ Μυτιλήνη

Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Sea Jets
Sea Jets
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάρντιφ Μυτιλήνη

Λεωφορείο Κάρντιφ Μυτιλήνη

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κάρντιφ-Μυτιλήνη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κάρντιφ από Μυτιλήνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μυτιλήνη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Κάρντιφ Μυτιλήνη

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάρντιφ Μυτιλήνη

Τρένα Κάρντιφ Μυτιλήνη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κάρντιφ προς το Μυτιλήνη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κάρντιφ στο Μυτιλήνη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κάρντιφ και Μυτιλήνη.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κάρντιφ προς το Μυτιλήνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κάρντιφ προς το Μυτιλήνη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Κάρντιφ προς Μυτιλήνη

CrossCountry
CrossCountry
First Great Western
First Great Western
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κάρντιφ Μυτιλήνη

Πτήσεις Κάρντιφ Μυτιλήνη

Αεροπορικές εταιρείες Κάρντιφ Μυτιλήνη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Volotea
Volotea
FlyBE
FlyBE
Cityjet
Cityjet
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Κάρντιφ Μυτιλήνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης