Προτεινόμενη διαδρομή
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέλφαστ με αεροπορικά
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάρντιφ από το Μπέλφαστ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, First Great Western, Arriva Trains Wales, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάρντιφ - Μπέλφαστ.

Για το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κάρντιφ προς Μπέλφαστ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κάρντιφ Μπέλφαστ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κάρντιφ - Μπέλφαστ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κάρντιφ Μπέλφαστ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κάρντιφ με το Μπέλφαστ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέλφαστ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κάρντιφ Μπέλφαστ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέλφαστ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κάρντιφ είτε στο Μπέλφαστ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάρντιφ Μπέλφαστ

Πόλη αναχώρησης
Κάρντιφ
Ηνωμένο Βασίλειο
Ουαλία
Πόλη προορισμού
Μπέλφαστ
Ηνωμένο Βασίλειο
Βόρεια Ιρλανδία
Απόσταση
392 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάρντιφ Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, First Great Western, Arriva Trains Wales, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κάρντιφ προς το Μπέλφαστ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέλφαστ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κάρντιφ-Μπέλφαστ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κάρντιφ προς το Μπέλφαστ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 392 km μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κάρντιφ προς το Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κάρντιφ-Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κάρντιφ προς το Μπέλφαστ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάρντιφ; Πού θα φτάσω στο Μπέλφαστ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κάρντιφ

Cardiff
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κάρντιφ

Cardiff Central
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κάρντιφ

Cardiff-Wales
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέλφαστ

Belfast (Europa Bus Centre)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέλφαστ

Belfast Central
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέλφαστ

Belfast City
Χάρτης
Belfast International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάρντιφ Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ

Λεωφορείο Κάρντιφ Μπέλφαστ

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κάρντιφ-Μπέλφαστ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κάρντιφ-Μπέλφαστ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κάρντιφ προς Μπέλφαστ στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Κάρντιφ Μπέλφαστ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Bus Eireann
Bus Eireann
AirCoach
AirCoach
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάρντιφ Μπέλφαστ

Τρένα Κάρντιφ Μπέλφαστ

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κάρντιφ προς το Μπέλφαστ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κάρντιφ προς το Μπέλφαστ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κάρντιφ προς το Μπέλφαστ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Κάρντιφ προς Μπέλφαστ

CrossCountry
CrossCountry
First Great Western
First Great Western
Arriva Trains Wales
Arriva Trains Wales
Iarnród Éireann
Iarnród Éireann
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κάρντιφ Μπέλφαστ

Πτήσεις Κάρντιφ Μπέλφαστ

Αεροπορικές εταιρείες Κάρντιφ Μπέλφαστ

FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Κάρντιφ Μπέλφαστ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κάρντιφ Μπέλφαστ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάρντιφ και Μπέλφαστ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κάρντιφ στο Μπέλφαστ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κάρντιφ προς Μπέλφαστ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κάρντιφ Μπέλφαστ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κάρντιφ Μπέλφαστ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης