Προτεινόμενη διαδρομή
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Εδιμβούργο με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά
Εδιμβούργο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γλασκώβη
Γλασκώβη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Εδιμβούργο
Εδιμβούργο
Δείτε τιμές
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Μάντσεστερ
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Εδιμβούργο
Εδιμβούργο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάρντιφ από το Εδιμβούργο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, Arriva Trains Wales, East Coast, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάρντιφ - Εδιμβούργο.

Για το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κάρντιφ προς Εδιμβούργο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κάρντιφ Εδιμβούργο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κάρντιφ - Εδιμβούργο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κάρντιφ Εδιμβούργο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κάρντιφ με το Εδιμβούργο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Εδιμβούργο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κάρντιφ Εδιμβούργο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Εδιμβούργο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κάρντιφ είτε στο Εδιμβούργο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάρντιφ Εδιμβούργο

Πόλη αναχώρησης
Κάρντιφ
Ηνωμένο Βασίλειο
Ουαλία
Πόλη προορισμού
Εδιμβούργο
Ηνωμένο Βασίλειο
Σκωτία
Απόσταση
497 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, τρένο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάρντιφ Εδιμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Εδιμβούργο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, Arriva Trains Wales, East Coast, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κάρντιφ προς το Εδιμβούργο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Εδιμβούργο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κάρντιφ-Εδιμβούργο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κάρντιφ προς το Εδιμβούργο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Εδιμβούργο για να καλύψουν την απόσταση των 497 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κάρντιφ προς το Εδιμβούργο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 497 km μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κάρντιφ προς το Εδιμβούργο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κάρντιφ Εδιμβούργο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κάρντιφ προς το Εδιμβούργο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κάρντιφ ή του Εδιμβούργο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κάρντιφ-Εδιμβούργο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κάρντιφ - Εδιμβούργο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κάρντιφ προς το Εδιμβούργο μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Κάρντιφ Εδιμβούργο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάρντιφ; Πού θα φτάσω στο Εδιμβούργο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κάρντιφ

Cardiff
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κάρντιφ

Cardiff Central
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κάρντιφ

Cardiff-Wales
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης
Edinburgh Bus Station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Εδιμβούργο

Edinburgh Waverley
Χάρτης
Haymarket (Edinburgh)
Χάρτης
Kingsknowe
Χάρτης
Slateford
Χάρτης
Wester Hailes
Χάρτης
Edinburgh Park
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Εδιμβούργο

Edinburgh
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάρντιφ Εδιμβούργο
Αναζήτηση διαμονής στο Εδιμβούργο

Λεωφορείο Κάρντιφ Εδιμβούργο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κάρντιφ-Εδιμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κάρντιφ προς Εδιμβούργο στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κάρντιφ από Εδιμβούργο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Εδιμβούργο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κάρντιφ-Εδιμβούργο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Κάρντιφ Εδιμβούργο

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάρντιφ Εδιμβούργο

Τρένα Κάρντιφ Εδιμβούργο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κάρντιφ προς το Εδιμβούργο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κάρντιφ προς το Εδιμβούργο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κάρντιφ προς το Εδιμβούργο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Κάρντιφ προς Εδιμβούργο

CrossCountry
CrossCountry
Arriva Trains Wales
Arriva Trains Wales
East Coast
East Coast
ScotRail
ScotRail
Virgin Trains
Virgin Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κάρντιφ Εδιμβούργο

Πτήσεις Κάρντιφ Εδιμβούργο

Αεροπορικές εταιρείες Κάρντιφ Εδιμβούργο

FlyBE
FlyBE
Cityjet
Cityjet
Eastern Airways
Eastern Airways
Αναζήτηση για πτήσεις Κάρντιφ Εδιμβούργο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κάρντιφ Εδιμβούργο

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κάρντιφ και Εδιμβούργο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κάρντιφ στο Εδιμβούργο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κάρντιφ προς Εδιμβούργο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Κάρντιφ Εδιμβούργο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κάρντιφ Εδιμβούργο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κάρντιφ Εδιμβούργο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης