Κάννες
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γένοβα με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάννες στο Γένοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάννες από το Γένοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάννες στο Γένοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάννες και Γένοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Russian Railways, Thello, SNCF, FlixBus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάννες και Γένοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάννες - Γένοβα.

Για το ταξίδι σας από το Κάννες στο Γένοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κάννες προς Γένοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάννες στο Γένοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κάννες Γένοβα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κάννες - Γένοβα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κάννες Γένοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κάννες και Γένοβα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Γένοβα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κάννες είτε στο Γένοβα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάννες στο Γένοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάννες Γένοβα

Πόλη αναχώρησης
Κάννες
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Πόλη προορισμού
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
181 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάννες Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάννες στο Γένοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάννες στο Γένοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάννες και Γένοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Russian Railways, Thello, SNCF, FlixBus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάννες και Γένοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάννες και Γένοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κάννες στο Γένοβα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κάννες προς το Γένοβα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κάννες ή του Γένοβα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κάννες - Γένοβα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κάννες-Γένοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κάννες στο Γένοβα;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Κάννες στο Γένοβα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Κάννες και Γένοβα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κάννες προς το Γένοβα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Κάννες Γένοβα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάννες στο Γένοβα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κάννες και Γένοβα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κάννες και Γένοβα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κάννες προς το Γένοβα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γένοβα για να καλύψουν την απόσταση των 181 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κάννες-Γένοβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάννες; Πού θα φτάσω στο Γένοβα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κάννες

Cannes
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κάννες

Cannes
Χάρτης
Ranguin
Χάρτης
Frayère (la)
Χάρτης
Bosquet (le)
Χάρτης
Cannes-la-Bocca
Χάρτης
Mandelieu-la-Napoule
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γένοβα

Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Χάρτης
Genova Brignole
Χάρτης
Genova Sampierdarena
Χάρτης
Genova Cornigliano
Χάρτης
Genova Nervi
Χάρτης
Genova Pegli
Χάρτης
Genova Pra
Χάρτης
Genova Quarto dei Mille
Χάρτης
Genova Quinto al Mare
Χάρτης
Genova Sestri Ponente
Χάρτης
Genova Sturla
Χάρτης
Genova Voltri
Χάρτης
None
None
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάννες Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα

Λεωφορείο Κάννες Γένοβα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κάννες-Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κάννες προς Γένοβα στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κάννες-Γένοβα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κάννες και Γένοβα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Κάννες από Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γένοβα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Κάννες Γένοβα

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάννες Γένοβα

Τρένα Κάννες Γένοβα

Τα τρένα μεταξύ Κάννες και Γένοβα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κάννες προς το Γένοβα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Κάννες προς το Γένοβα, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Κάννες στο Γένοβα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Κάννες και Γένοβα.

Εταιρείες τρένων από Κάννες προς Γένοβα

Russian Railways
Russian Railways
Thello
Thello
SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κάννες Γένοβα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κάννες Γένοβα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάννες και Γένοβα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κάννες στο Γένοβα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κάννες προς Γένοβα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Κάννες και Γένοβα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κάννες Γένοβα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κάννες Γένοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης