Κάλυμνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τήλος με πλοίο
Τήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κάλυμνος στο Τήλος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κάλυμνος για Τήλος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κάλυμνος για το Τήλος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κάλυμνος προς το Τήλος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κάλυμνος προς το Τήλος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κάλυμνος Τήλος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κάλυμνος προς Τήλος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κάλυμνος προς Τήλος

Λιμάνι αναχώρησης
Κάλυμνος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Τήλος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
68 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κάλυμνος Τήλος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κάλυμνος για Τήλος, θα βρείτε εισιτήρια από 14 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 155 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κάλυμνος προς Τήλος είναι 69 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κάλυμνος για το Τήλος είναι 3 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Τήλος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Τήλος σε 2 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κάλυμνος στις 01:20. Το τελευταίο πλοίο για το Τήλος αναχωρεί από το λιμάνι του Κάλυμνος στις 23:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κάλυμνος προς το Τήλος
69 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κάλυμνος Τήλος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
14 € - 155 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κάλυμνος Τήλος
3 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Τήλος
01:20
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Τήλος
23:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Τήλος
03:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Τήλος
17:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κάλυμνος προς το Τήλος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κάλυμνος προς το Τήλος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Τήλος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κάλυμνος προς το Τήλος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Κάλυμνος στο Τήλος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Κάλυμνος-Τήλος με το πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Κάλυμνος-Τήλος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Κάλυμνος έως την αποβίβαση στο Τήλος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Στο πλοίο Κάλυμνος Τήλος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Τήλος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Κάλυμνος Τήλος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Κάλυμνος-Τήλος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάλυμνος-Τήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήλος από το Κάλυμνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
3 ώρες 20 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Dodekanisos Seaways Κάλυμνος Τήλος
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάλυμνος-Τήλος και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Τήλος από το Κάλυμνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
2 ώρες 20 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κάλυμνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τήλος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κάλυμνος

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Τήλος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κάλυμνος:

Kalymnos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τήλος

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Τήλος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tilos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κάλυμνος για το Τήλος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 68 km μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος: Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κάλυμνος Τήλος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος, θα διανύσετε 68 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κάλυμνος προς το Τήλος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 14 € για τη χαμηλότερη, έως 155 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 69 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κάλυμνος στις 01:20 με προορισμό το Τήλος.

Το τελευταίο πλοίο για Τήλος αναχωρεί από το Κάλυμνος συνήθως στις 23:35.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κάλυμνος προς το Τήλος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Κάλυμνος και Τήλος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Κάλυμνος έως την αποβίβαση στο Τήλος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κάλυμνος και το Τήλος.

Επιβίβαση στο Κάλυμνος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κάλυμνος Τήλος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Κάλυμνος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κάλυμνος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κάλυμνος - Τήλος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries στον τερματικό σταθμό του Κάλυμνος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Τήλος / Από τον τερματικό σταθμό του Κάλυμνος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Κάλυμνος προς το Τήλος: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Τήλος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Τήλος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Τήλος / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Τήλος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Κάλυμνος στο Τήλος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Τήλος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Τήλος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Τήλος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Τήλος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης