Προτεινόμενη διαδρομή
Κάλυμνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρόδος με πλοίο
Ρόδος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάλυμνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύμη
Σύμη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κάλυμνος στο Ρόδος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κάλυμνος για Ρόδος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κάλυμνος για το Ρόδος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κάλυμνος προς το Ρόδος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κάλυμνος προς το Ρόδος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams ή Sebeco Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κάλυμνος Ρόδος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κάλυμνος προς Ρόδος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κάλυμνος προς Ρόδος

Λιμάνι αναχώρησης
Κάλυμνος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
124 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κάλυμνος Ρόδος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κάλυμνος για Ρόδος, θα βρείτε εισιτήρια από 22 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 220 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κάλυμνος προς Ρόδος είναι 98 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κάλυμνος για το Ρόδος είναι 4 ώρες 22 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Ρόδος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ρόδος σε 2 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κάλυμνος στις 01:20. Το τελευταίο πλοίο για το Ρόδος αναχωρεί από το λιμάνι του Κάλυμνος στις 23:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κάλυμνος προς το Ρόδος
98 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κάλυμνος Ρόδος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
22 € - 220 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κάλυμνος Ρόδος
4 ώρες 22 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ρόδος
01:20
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ρόδος
23:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ρόδος
06:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ρόδος
19:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κάλυμνος προς το Ρόδος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κάλυμνος προς το Ρόδος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ρόδος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κάλυμνος προς το Ρόδος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Κάλυμνος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Ρόδος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Κάλυμνος στο Ρόδος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Κάλυμνος Ρόδος με τη Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Κάλυμνος και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Ρόδος. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Κάλυμνος-Ρόδος λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Κάλυμνος Ρόδος
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάλυμνος-Ρόδος και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ρόδος από το Κάλυμνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
2 ώρες 40 λεπτά
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Κάλυμνος Ρόδος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Κάλυμνος-Ρόδος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάλυμνος-Ρόδος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ρόδος από το Κάλυμνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
4 ώρες 20 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κάλυμνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ρόδος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κάλυμνος

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Ρόδος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κάλυμνος:

Kalymnos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ρόδος

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Ρόδος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Rhodes
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Κάλυμνος προς Ρόδος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κάλυμνος για το Ρόδος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 124 km μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Dodekanisos Seaways και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος: Dodekanisos Seaways και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams, Sebeco Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κάλυμνος Ρόδος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος, θα διανύσετε 124 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κάλυμνος προς το Ρόδος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 22 € για τη χαμηλότερη, έως 220 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 98 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κάλυμνος στις 01:20 με προορισμό το Ρόδος.

Το τελευταίο πλοίο για Ρόδος αναχωρεί από το Κάλυμνος συνήθως στις 23:35.

Ζήστε μια εμπειρία από το Κάλυμνος προς το Ρόδος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κάλυμνος στο Ρόδος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Κάλυμνος Ρόδος με τα πλοία Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Anes Ferries, Sea Dreams ή Sebeco Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Κάλυμνος έως την αποβίβαση στο Ρόδος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κάλυμνος και το Ρόδος.

Επιβίβαση στο Κάλυμνος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κάλυμνος Ρόδος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κάλυμνος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Κάλυμνος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Κάλυμνος - Ρόδος / Στον τερματικό σταθμό του Κάλυμνος, αναζητήστε τα γκισέ της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ρόδος / Στον τερματικό σταθμό του Κάλυμνος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Κάλυμνος και Ρόδος

Στο πλοίο της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ρόδος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Ρόδος:

  • Το λιμάνι του Ρόδος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Ρόδος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ρόδος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ρόδος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ρόδος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Ρόδος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης