Κάλυμνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάτμος με πλοίο
Πάτμος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κάλυμνος στο Πάτμος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κάλυμνος για Πάτμος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κάλυμνος για το Πάτμος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κάλυμνος προς το Πάτμος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κάλυμνος προς το Πάτμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κάλυμνος Πάτμος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κάλυμνος προς Πάτμος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κάλυμνος προς Πάτμος

Λιμάνι αναχώρησης
Κάλυμνος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Πάτμος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
56 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κάλυμνος Πάτμος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κάλυμνος για Πάτμος, θα βρείτε εισιτήρια από 11 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 160 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κάλυμνος προς Πάτμος είναι 64 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κάλυμνος για το Πάτμος είναι 2 ώρες 9 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Πάτμος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάτμος σε 1 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κάλυμνος στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Πάτμος αναχωρεί από το λιμάνι του Κάλυμνος στις 23:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κάλυμνος προς το Πάτμος
64 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κάλυμνος Πάτμος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
11 € - 160 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κάλυμνος Πάτμος
2 ώρες 9 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάτμος
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πάτμος
23:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάτμος
00:55
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πάτμος
23:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κάλυμνος προς το Πάτμος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κάλυμνος προς το Πάτμος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάτμος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κάλυμνος προς το Πάτμος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Κάλυμνος έως το Πάτμος, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Κάλυμνος-Πάτμος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Πάτμος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Κάλυμνος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Blue Star Ferries Κάλυμνος Πάτμος
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Κάλυμνος-Πάτμος καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάλυμνος-Πάτμος και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος. Η Blue Star Ferries πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάτμος από το Κάλυμνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
2 ώρες
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Dodekanisos Seaways Κάλυμνος Πάτμος
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κάλυμνος-Πάτμος και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάτμος από το Κάλυμνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
1 ώρες 30 λεπτά
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κάλυμνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάτμος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κάλυμνος

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Πάτμος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κάλυμνος:

Kalymnos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάτμος

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries φτάνουν στο Πάτμος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Patmos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κάλυμνος για το Πάτμος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 56 km μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος: Blue Star Ferries και Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κάλυμνος Πάτμος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος, θα διανύσετε 56 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κάλυμνος προς το Πάτμος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 11 € για τη χαμηλότερη, έως 160 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 64 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κάλυμνος στις 07:00 με προορισμό το Πάτμος.

Το τελευταίο πλοίο για Πάτμος αναχωρεί από το Κάλυμνος συνήθως στις 23:45.

Πώς είναι η διέλευση από το Κάλυμνος προς το Πάτμος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Κάλυμνος Πάτμος με τα πλοία Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Κάλυμνος έως την αποβίβαση στο Πάτμος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κάλυμνος και το Πάτμος.

Αναχώρηση από το Κάλυμνος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κάλυμνος Πάτμος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κάλυμνος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κάλυμνος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κάλυμνος - Πάτμος / Στον τερματικό σταθμό του Κάλυμνος, αναζητήστε τα γκισέ της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάτμος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κάλυμνος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Blue Star Ferries ή Dodekanisos Seaways θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Κάλυμνος και Πάτμος

Στα πλοία της Dodekanisos Seaways ή Blue Star Ferries, υπάρχει κάτι για όλους. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Πάτμος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πάτμος:

  • Το λιμάνι του Πάτμος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πάτμος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πάτμος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάτμος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάτμος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Πάτμος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης