Προτεινόμενη διαδρομή
Κάλιαρι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βερόνα με αεροπορικά
Βερόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάλιαρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπολόνια
Μπολόνια
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βερόνα
Βερόνα
Δείτε τιμές
Κάλιαρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βερόνα
Βερόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάλιαρι στο Βερόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάλιαρι από το Βερόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάλιαρι στο Βερόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάλιαρι - Βερόνα.

Για το ταξίδι σας από το Κάλιαρι στο Βερόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κάλιαρι προς Βερόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάλιαρι στο Βερόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κάλιαρι Βερόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κάλιαρι - Βερόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κάλιαρι Βερόνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κάλιαρι με το Βερόνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βερόνα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Κάλιαρι Βερόνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βερόνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Κάλιαρι είτε στο Βερόνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάλιαρι στο Βερόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάλιαρι Βερόνα

Πόλη αναχώρησης
Κάλιαρι
Ιταλία
Σαρδηνία
Πόλη προορισμού
Βερόνα
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
709 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάλιαρι Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάλιαρι στο Βερόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάλιαρι στο Βερόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Trenord, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Κάλιαρι στο Βερόνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Κάλιαρι προς το Βερόνα.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Κάλιαρι στο Βερόνα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κάλιαρι στο Βερόνα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κάλιαρι-Βερόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κάλιαρι προς το Βερόνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 709 km μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κάλιαρι προς το Βερόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάλιαρι στο Βερόνα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κάλιαρι προς το Βερόνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βερόνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Κάλιαρι-Βερόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάλιαρι; Πού θα φτάσω στο Βερόνα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κάλιαρι

Elmas
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βερόνα

Verona Porta Nuova
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάλιαρι Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα

Λεωφορείο Κάλιαρι Βερόνα

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κάλιαρι-Βερόνα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κάλιαρι-Βερόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κάλιαρι προς Βερόνα στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κάλιαρι-Βερόνα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Κάλιαρι Βερόνα

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάλιαρι Βερόνα

Τρένα Κάλιαρι Βερόνα

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Κάλιαρι προς το Βερόνα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Κάλιαρι προς το Βερόνα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Κάλιαρι προς Βερόνα

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κάλιαρι Βερόνα

Πτήσεις Κάλιαρι Βερόνα

Αεροπορικές εταιρείες Κάλιαρι Βερόνα

Ryanair
Ryanair
Meridiana
Meridiana
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Κάλιαρι Βερόνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Κάλιαρι Βερόνα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάλιαρι και Βερόνα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Κάλιαρι στο Βερόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Κάλιαρι προς Βερόνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Κάλιαρι Βερόνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Κάλιαρι Βερόνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης