Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φρανκφούρτη με αεροπορικά
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη από το Φρανκφούρτη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, ADAC PostBus ή DeinBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη.

Για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Φρανκφούρτη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Θεσσαλονίκη με το Φρανκφούρτη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φρανκφούρτη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

Πόλη αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Πόλη προορισμού
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Απόσταση
1528 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, ADAC PostBus ή DeinBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Θεσσαλονίκη προς το Φρανκφούρτη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Θεσσαλονίκη ή του Φρανκφούρτη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Θεσσαλονίκη - Φρανκφούρτη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Θεσσαλονίκη προς το Φρανκφούρτη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Φρανκφούρτη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Θεσσαλονίκη προς το Φρανκφούρτη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φρανκφούρτη για να καλύψουν την απόσταση των 1528 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Θεσσαλονίκη προς το Φρανκφούρτη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1528 km μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Θεσσαλονίκη προς το Φρανκφούρτη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Φρανκφούρτη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Θεσσαλονίκη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Φρανκφούρτη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Θεσσαλονίκη; Πού θα φτάσω στο Φρανκφούρτη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης
Frankfurt (Main) Süd
Χάρτης
Frankfurt (Main) West
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη
Αναζήτηση διαμονής στο Φρανκφούρτη

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Φρανκφούρτη.
  • 2. Αποφύγετε τα έξτρα
    Ορισμένα έξτρα, όπως τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη, μπορεί να είναι ακριβά και δεν είναι πάντα απαραίτητα για ένα σύντομο ταξίδι. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, προσπαθήστε να προγραμματίσετε σνακ ή ποτά πριν αναχωρήσετε για το Φρανκφούρτη και χρησιμοποιήστε δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για ψυχαγωγία, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου.
  • 3. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Φρανκφούρτη σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.

Λεωφορείο Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Θεσσαλονίκη προς Φρανκφούρτη στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Θεσσαλονίκη από Φρανκφούρτη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Φρανκφούρτη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη είναι γενικά εξοπλισμένα με κλιματισμό για να διατηρούν τους επιβάτες άνετους, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές.

Οι περισσότερες εταιρείες λεωφορείων επιτρέπουν στους επιβάτες να τρώνε ή να πίνουν στα λεωφορεία Θεσσαλονίκη-Φρανκφούρτη, ορισμένες μάλιστα προσφέρουν υπηρεσία σνακ όπου μπορείτε να αγοράσετε ένα ποτό ή ένα σάντουιτς. Ωστόσο, συνιστάται να ελέγχετε τις ειδικές πολιτικές της κάθε εταιρείας πριν από το ταξίδι.

Εταιρείες λεωφορείων Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

Τρένα Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

Τα τρένα μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Φρανκφούρτη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Θεσσαλονίκη προς το Φρανκφούρτη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Θεσσαλονίκη προς το Φρανκφούρτη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Φρανκφούρτη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Φρανκφούρτη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Θεσσαλονίκη προς Φρανκφούρτη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

Πτήσεις Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

Αεροπορικές εταιρείες Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Θεσσαλονίκη Φρανκφούρτη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης