Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκόπελος με πλοίο
Σκόπελος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκιάθος
Σκιάθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκόπελος
Σκόπελος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Θεσσαλονίκη στο Σκόπελος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Θεσσαλονίκη για Σκόπελος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη για το Σκόπελος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Θεσσαλονίκη προς το Σκόπελος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Θεσσαλονίκη προς το Σκόπελος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Θεσσαλονίκη Σκόπελος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Σκόπελος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Θεσσαλονίκη προς Σκόπελος

Λιμάνι αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Λιμάνι άφιξης
Σκόπελος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
182 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Θεσσαλονίκη Σκόπελος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Θεσσαλονίκη για Σκόπελος, θα βρείτε εισιτήρια από 58 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 234 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη προς Σκόπελος είναι 146 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Θεσσαλονίκη για το Σκόπελος είναι 3 ώρες 55 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Σκόπελος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σκόπελος σε 3 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Θεσσαλονίκη στις 07:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Θεσσαλονίκη προς το Σκόπελος
146 €
Εύρος τιμών των πλοίων Θεσσαλονίκη Σκόπελος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
58 € - 234 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Θεσσαλονίκη Σκόπελος
3 ώρες 55 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σκόπελος
07:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σκόπελος
10:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Σκόπελος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Σκόπελος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκόπελος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Σκόπελος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Κάθε λεπτό της διαδρομής Θεσσαλονίκη-Σκόπελος, από την επιβίβαση στο λιμάνι του Θεσσαλονίκη έως την αποβίβαση στο Σκόπελος, εξειδικευμένο και χαμογελαστό προσωπικό της Sea Jets ή Hellenic Seaways είναι στη διάθεσή σας για να σας εξασφαλίσει ευχάριστες στιγμές. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Sea Jets ή Hellenic Seaways στο Θεσσαλονίκη, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σκόπελος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Sea Jets ή Hellenic Seaways, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Θεσσαλονίκη στο Σκόπελος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Θεσσαλονίκη-Σκόπελος με το πλοίο της Hellenic Seaways ή Sea Jets, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκόπελος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκόπελος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Θεσσαλονίκη Σκόπελος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Θεσσαλονίκη-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Hellenic Seaways Θεσσαλονίκη Σκόπελος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Θεσσαλονίκη-Σκόπελος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκόπελος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Θεσσαλονίκη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκόπελος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Τα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σκόπελος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Θεσσαλονίκη:

Thessaloniki
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκόπελος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets φτάνουν στο Σκόπελος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skopelos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Σκόπελος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκόπελος: Sea Jets και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Θεσσαλονίκη Σκόπελος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκόπελος, θα διανύσετε 182 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Σκόπελος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 58 € για τη χαμηλότερη, έως 234 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 146 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Θεσσαλονίκη στις 07:00 με προορισμό το Σκόπελος.

Ζήστε μια εμπειρία από το Θεσσαλονίκη προς το Σκόπελος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Θεσσαλονίκη και Σκόπελος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Θεσσαλονίκη έως την αποβίβαση στο Σκόπελος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Sea Jets, Anes Ferries, Aegean Flying Dolphins, Magic Sea Ferries και Hellenic Seaways. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Θεσσαλονίκη και το Σκόπελος.

Επιβίβαση στο Θεσσαλονίκη

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Θεσσαλονίκη Σκόπελος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Θεσσαλονίκη / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Θεσσαλονίκη αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Θεσσαλονίκη - Σκόπελος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Hellenic Seaways ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκόπελος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Sea Jets ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Σκόπελος

Στα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Σκόπελος είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σκόπελος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σκόπελος / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σκόπελος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Θεσσαλονίκη στο Σκόπελος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σκόπελος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκόπελος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σκόπελος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σκόπελος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης