Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπολόνια με αεροπορικά
Μπολόνια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Μπολόνια
Μπολόνια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη από το Μπολόνια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Μπολόνια.

Για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Μπολόνια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Θεσσαλονίκη Μπολόνια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Θεσσαλονίκη - Μπολόνια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Θεσσαλονίκη με το Μπολόνια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπολόνια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Πόλη αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Πόλη προορισμού
Μπολόνια
Ιταλία
Emilia-Romagna
Απόσταση
1040 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Μπολόνια
Αναζήτηση διαμονής στο Μπολόνια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), ÖBB, Trenitalia, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Θεσσαλονίκη προς το Μπολόνια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Θεσσαλονίκη προς το Μπολόνια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1040 km μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη Μπολόνια έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Μπολόνια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Θεσσαλονίκη προς το Μπολόνια είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπολόνια (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Θεσσαλονίκη προς το Μπολόνια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπολόνια για να καλύψουν την απόσταση των 1040 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Θεσσαλονίκη-Μπολόνια μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Θεσσαλονίκη ή του Μπολόνια βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Θεσσαλονίκη - Μπολόνια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Θεσσαλονίκη-Μπολόνια μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Θεσσαλονίκη; Πού θα φτάσω στο Μπολόνια;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπολόνια

Bologna
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπολόνια

Bologna Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπολόνια

Guglielmo Marconi
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Μπολόνια
Αναζήτηση διαμονής στο Μπολόνια

Λεωφορείο Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Τα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Μπολόνια συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Μπολόνια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Θεσσαλονίκη προς Μπολόνια στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Τρένα Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Μπολόνια.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Θεσσαλονίκη προς το Μπολόνια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Μπολόνια μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Μπολόνια εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπολόνια είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Θεσσαλονίκη προς Μπολόνια

Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Πτήσεις Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Αεροπορικές εταιρείες Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Olympic Air
Olympic Air
Meridiana
Meridiana
Belle Air
Belle Air
Livingston
Livingston
Blu-express
Blu-express
Αναζήτηση για πτήσεις Θεσσαλονίκη Μπολόνια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης