Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λουτράκι με πλοίο
Λουτράκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκιάθος
Σκιάθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λουτράκι
Λουτράκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Θεσσαλονίκη στο Λουτράκι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Θεσσαλονίκη για Λουτράκι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη για το Λουτράκι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Θεσσαλονίκη προς το Λουτράκι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Θεσσαλονίκη προς το Λουτράκι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Anes Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Θεσσαλονίκη Λουτράκι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Λουτράκι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Θεσσαλονίκη προς Λουτράκι

Λιμάνι αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Λιμάνι άφιξης
Λουτράκι
Ελλάδα
Θεσσαλία
Απόσταση
173 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Anes Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Λουτράκι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Λουτράκι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λουτράκι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Λουτράκι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Θεσσαλονίκη-Λουτράκι με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Λουτράκι για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Hellenic Seaways θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Θεσσαλονίκη μέχρι την αναχώρησή του από το Λουτράκι. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Με το πλοίο της Hellenic Seaways θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Θεσσαλονίκη και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Λουτράκι. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Λουτράκι τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Λουτράκι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Λουτράκι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Θεσσαλονίκη Λουτράκι
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Θεσσαλονίκη-Λουτράκι και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Θεσσαλονίκη και Λουτράκι. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Θεσσαλονίκη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λουτράκι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Λουτράκι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Θεσσαλονίκη:

Thessaloniki
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λουτράκι

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Λουτράκι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Glossa
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Λουτράκι
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Θεσσαλονίκη και Λουτράκι: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Anes Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Anes Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Θεσσαλονίκη Λουτράκι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Λουτράκι, θα διανύσετε 173 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Θεσσαλονίκη προς το Λουτράκι;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Θεσσαλονίκη στο Λουτράκι, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Θεσσαλονίκη Λουτράκι με τα πλοία Anes Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Θεσσαλονίκη έως την αποβίβαση στο Λουτράκι. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Θεσσαλονίκη και το Λουτράκι.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Θεσσαλονίκη

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Θεσσαλονίκη Λουτράκι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Θεσσαλονίκη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Θεσσαλονίκη - Λουτράκι / Στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Λουτράκι / Στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Λουτράκι

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Λουτράκι

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Λουτράκι:

  • Το λιμάνι του Λουτράκι είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Λουτράκι.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Λουτράκι.
  • Αφήστε το πλοίο και το Λουτράκι είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Λουτράκι μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Λουτράκι έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης