Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέρκυρα με αεροπορικά
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο για Βελιγράδι
Βελιγράδι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Θεσσαλονίκη στο Κέρκυρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη από το Κέρκυρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Κέρκυρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Air Serbia, Wizzair ή Hellenic Train), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Κέρκυρα.

Για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Κέρκυρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Θεσσαλονίκη Κέρκυρα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Θεσσαλονίκη - Κέρκυρα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Θεσσαλονίκη Κέρκυρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Θεσσαλονίκη με το Κέρκυρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κέρκυρα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Θεσσαλονίκη στο Κέρκυρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Θεσσαλονίκη Κέρκυρα

Πόλη αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Πόλη προορισμού
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
281 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Κέρκυρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Air Serbia, Wizzair ή Hellenic Train, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Κέρκυρα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Θεσσαλονίκη-Κέρκυρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Θεσσαλονίκη προς το Κέρκυρα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 281 km μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Θεσσαλονίκη; Πού θα φτάσω στο Κέρκυρα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Thessaloniki / Θεσσαλονίκη
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Κέρκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κέρκυρα

Τρένα Θεσσαλονίκη Κέρκυρα

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Θεσσαλονίκη προς το Κέρκυρα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Κέρκυρα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Κέρκυρα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα.

Εταιρείες τρένων από Θεσσαλονίκη προς Κέρκυρα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Θεσσαλονίκη Κέρκυρα

Πτήσεις Θεσσαλονίκη Κέρκυρα

Αεροπορικές εταιρείες Θεσσαλονίκη Κέρκυρα

Air Serbia
Air Serbia
Wizzair
Wizzair
Αναζήτηση για πτήσεις Θεσσαλονίκη Κέρκυρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης