Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βερολίνο με αεροπορικά
Βερολίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Σόφια
Σόφια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Δείτε τιμές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ανόβερο
Ανόβερο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βερολίνο
Βερολίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Θεσσαλονίκη από το Βερολίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Βερολίνο.

Για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Θεσσαλονίκη Βερολίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Θεσσαλονίκη - Βερολίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Θεσσαλονίκη Βερολίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Θεσσαλονίκη με το Βερολίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βερολίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Θεσσαλονίκη Βερολίνο

Πόλη αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Πόλη προορισμού
Βερολίνο
Γερμανία
Βερολίνο
Απόσταση
1506 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Βερολίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Βερολίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Deutsche Bahn, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Θεσσαλονίκη-Βερολίνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Θεσσαλονίκη ή του Βερολίνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Θεσσαλονίκη-Βερολίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Θεσσαλονίκη - Βερολίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1506 km μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βερολίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Θεσσαλονίκη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη Βερολίνο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βερολίνο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Θεσσαλονίκη-Βερολίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βερολίνο για να καλύψουν την απόσταση των 1506 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Θεσσαλονίκη; Πού θα φτάσω στο Βερολίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Θεσσαλονίκη

Thessaloniki
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Thessaloniki / Θεσσαλονίκη
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Makedonia
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βερολίνο

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης
Berlin SXF
Χάρτης
Berlin central bus station
Χάρτης
Berlin Alt-Tegel
Χάρτης
Berlin Alexanderplatz
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βερολίνο

Berlin Hauptbahnhof
Χάρτης
Berlin Ostbahnhof
Χάρτης
Berlin Zoologischer Garten
Χάρτης
Berlin-Gesundbrunnen
Χάρτης
Berlin-Lichtenberg
Χάρτης
Berlin-Spandau
Χάρτης
Berlin-Wannsee
Χάρτης
Berlin Südkreuz
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βερολίνο

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Χάρτης
Tegel
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Θεσσαλονίκη Βερολίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Βερολίνο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο.

  • 1. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Θεσσαλονίκη-Βερολίνο.
  • 2. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Θεσσαλονίκη-Βερολίνο είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Βερολίνο σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 3. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Βερολίνο, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Λεωφορείο Θεσσαλονίκη Βερολίνο

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Θεσσαλονίκη από Βερολίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βερολίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βερολίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Βερολίνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Βερολίνο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Θεσσαλονίκη-Βερολίνο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Θεσσαλονίκη Βερολίνο

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Θεσσαλονίκη Βερολίνο

Τρένα Θεσσαλονίκη Βερολίνο

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Θεσσαλονίκη προς το Βερολίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βερολίνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Θεσσαλονίκη στο Βερολίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Θεσσαλονίκη και Βερολίνο.

Εταιρείες τρένων από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο

Hellenic Train
Hellenic Train
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
PKP Intercity
PKP Intercity
Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Θεσσαλονίκη Βερολίνο

Πτήσεις Θεσσαλονίκη Βερολίνο

Αεροπορικές εταιρείες Θεσσαλονίκη Βερολίνο

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Germanwings
Germanwings
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
Air Serbia
Air Serbia
Ellinair
Ellinair
Ryanair
Ryanair
Niki Airlines
Niki Airlines
Transavia.com
Transavia.com
Lufthansa
Lufthansa
Bulgaria Air
Bulgaria Air
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Θεσσαλονίκη Βερολίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης