Προτεινόμενη διαδρομή
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άγιος Κωνσταντίνος με πλοίο
Άγιος Κωνσταντίνος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σκιάθος
Σκιάθος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Άγιος Κωνσταντίνος
Άγιος Κωνσταντίνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Θεσσαλονίκη στο Άγιος Κωνσταντίνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Θεσσαλονίκη για Άγιος Κωνσταντίνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη για το Άγιος Κωνσταντίνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Θεσσαλονίκη προς το Άγιος Κωνσταντίνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Θεσσαλονίκη προς το Άγιος Κωνσταντίνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Θεσσαλονίκη Άγιος Κωνσταντίνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Άγιος Κωνσταντίνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Θεσσαλονίκη προς Άγιος Κωνσταντίνος

Λιμάνι αναχώρησης
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα
Κεντρική Μακεδονία
Λιμάνι άφιξης
Άγιος Κωνσταντίνος
Ελλάδα
Απόσταση
209 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Άγιος Κωνσταντίνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Άγιος Κωνσταντίνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Άγιος Κωνσταντίνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Θεσσαλονίκη προς το Άγιος Κωνσταντίνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Στο Θεσσαλονίκη, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Hellenic Seaways και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Άγιος Κωνσταντίνος γεμάτοι ενέργεια.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Θεσσαλονίκη Άγιος Κωνσταντίνος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Hellenic Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Θεσσαλονίκη Άγιος Κωνσταντίνος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Hellenic Seaways είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Άγιος Κωνσταντίνος εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Θεσσαλονίκη και Άγιος Κωνσταντίνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Θεσσαλονίκη και Άγιος Κωνσταντίνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Θεσσαλονίκη Άγιος Κωνσταντίνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Θεσσαλονίκη-Άγιος Κωνσταντίνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Θεσσαλονίκη και Άγιος Κωνσταντίνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Θεσσαλονίκη; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Άγιος Κωνσταντίνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Θεσσαλονίκη

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Άγιος Κωνσταντίνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Θεσσαλονίκη:

Thessaloniki
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Άγιος Κωνσταντίνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Άγιος Κωνσταντίνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Agios Konstantinos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Άγιος Κωνσταντίνος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Θεσσαλονίκη και Άγιος Κωνσταντίνος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Θεσσαλονίκη Άγιος Κωνσταντίνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Θεσσαλονίκη και Άγιος Κωνσταντίνος, θα διανύσετε 209 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Θεσσαλονίκη προς το Άγιος Κωνσταντίνος με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Θεσσαλονίκη και Άγιος Κωνσταντίνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Θεσσαλονίκη έως την αποβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Anes Ferries, Magic Sea Ferries, Hellenic Seaways και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Θεσσαλονίκη και το Άγιος Κωνσταντίνος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Θεσσαλονίκη

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Θεσσαλονίκη Άγιος Κωνσταντίνος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Θεσσαλονίκη / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Θεσσαλονίκη - Άγιος Κωνσταντίνος / Στο Θεσσαλονίκη, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Άγιος Κωνσταντίνος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Θεσσαλονίκη που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Θεσσαλονίκη και Άγιος Κωνσταντίνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Άγιος Κωνσταντίνος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Άγιος Κωνσταντίνος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Άγιος Κωνσταντίνος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Άγιος Κωνσταντίνος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Άγιος Κωνσταντίνος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Άγιος Κωνσταντίνος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Άγιος Κωνσταντίνος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης