Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χάλκη με πλοίο
Χάλκη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χάλκη
Χάλκη
Δείτε τιμές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Παρ
Παρ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χάλκη
Χάλκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ηράκλειο στο Χάλκη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ηράκλειο για Χάλκη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ηράκλειο για το Χάλκη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ηράκλειο προς το Χάλκη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ηράκλειο προς το Χάλκη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets ή Aigaion Pelagos. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ηράκλειο Χάλκη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines ή Blue Star Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ηράκλειο προς Χάλκη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ηράκλειο προς Χάλκη

Λιμάνι αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Λιμάνι άφιξης
Χάλκη
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
244 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
12 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Χάλκη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Χάλκη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Χάλκη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ηράκλειο προς το Χάλκη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ηράκλειο-Χάλκη με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Χάλκη για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ηράκλειο Χάλκη, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της ANEK Lines ή Blue Star Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Ηράκλειο Χάλκη είναι το αντίθετο! Τα πλοία της ANEK Lines ή Blue Star Ferries είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Χάλκη χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines ή Blue Star Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Ηράκλειο Χάλκη
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ηράκλειο-Χάλκη και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Χάλκη και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Χάλκη από το Ηράκλειο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 12 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
12 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Ηράκλειο Χάλκη
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Ηράκλειο-Χάλκη καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Χάλκη και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ηράκλειο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χάλκη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της ANEK Lines ή Blue Star Ferries αναχωρούν για το Χάλκη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ηράκλειο:

Heraklion
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χάλκη

Τα πλοία της Blue Star Ferries ή ANEK Lines φτάνουν στο Χάλκη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Chalki
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ηράκλειο για το Χάλκη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 12 ώρες για να καλύψετε τα 244 km μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines και Blue Star Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη: ANEK Lines και Blue Star Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, Aigaion Pelagos στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ηράκλειο Χάλκη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη, θα διανύσετε 244 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ηράκλειο στο Χάλκη;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ηράκλειο έως την αποβίβαση στο Χάλκη, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways, Sea Jets και Aigaion Pelagos. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ηράκλειο και το Χάλκη.

Επιβίβαση στο Ηράκλειο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ηράκλειο Χάλκη:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ηράκλειο / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ηράκλειο αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Blue Star Ferries ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ηράκλειο - Χάλκη / Στο Ηράκλειο, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Blue Star Ferries ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Χάλκη / Από τον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της ANEK Lines ή Blue Star Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Χάλκη

Στο πλοίο της Blue Star Ferries ή ANEK Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Χάλκη

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Χάλκη:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Χάλκη / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Χάλκη από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Χάλκη.
  • Αφήστε το πλοίο και το Χάλκη είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Χάλκη μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Χάλκη σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης