Προτεινόμενη διαδρομή
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σύρος με πλοίο
Σύρος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Δείτε τιμές
Ηράκλειο
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ηράκλειο στο Σύρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ηράκλειο για Σύρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ηράκλειο για το Σύρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ηράκλειο προς το Σύρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ηράκλειο προς το Σύρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Aegean Speed Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ηράκλειο Σύρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Minoan Lines, ANEK Lines ή Cyclades Fast Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ηράκλειο προς Σύρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ηράκλειο προς Σύρος

Λιμάνι αναχώρησης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Λιμάνι άφιξης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
250 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Σύρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ηράκλειο προς το Σύρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σύρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ηράκλειο προς το Σύρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Ηράκλειο-Σύρος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Σύρος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Ηράκλειο-Σύρος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Minoan Lines, ANEK Lines ή Cyclades Fast Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Σύρος γεμάτοι ενέργεια.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Minoan Lines, ANEK Lines ή Cyclades Fast Ferries θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο μέχρι την αναχώρησή του από το Σύρος. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ηράκλειο και Σύρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ηράκλειο και Σύρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Minoan Lines, ANEK Lines ή Cyclades Fast Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Minoan Lines Ηράκλειο Σύρος
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Ηράκλειο και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
ANEK Lines Ηράκλειο Σύρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Ηράκλειο-Σύρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Ηράκλειο και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Cyclades Fast Ferries Ηράκλειο Σύρος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ηράκλειο-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Ηράκλειο και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ηράκλειο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σύρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της Minoan Lines, ANEK Lines ή Cyclades Fast Ferries αναχωρούν για το Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ηράκλειο:

Heraklion
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σύρος

Τα πλοία της Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines φτάνουν στο Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ηράκλειο και Σύρος: Minoan Lines, ANEK Lines και Cyclades Fast Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ηράκλειο Σύρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ηράκλειο και Σύρος, θα διανύσετε 250 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Ηράκλειο προς το Σύρος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Ηράκλειο στο Σύρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ηράκλειο έως την αποβίβαση στο Σύρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets και Aegean Speed Lines. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ηράκλειο και το Σύρος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Ηράκλειο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ηράκλειο Σύρος:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Ηράκλειο / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Minoan Lines, ANEK Lines ή Cyclades Fast Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ηράκλειο - Σύρος / Στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο, αναζητήστε τα γκισέ της Minoan Lines, ANEK Lines ή Cyclades Fast Ferries και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σύρος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ηράκλειο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Cyclades Fast Ferries, ANEK Lines ή Minoan Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Ηράκλειο και Σύρος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Minoan Lines, ANEK Lines ή Cyclades Fast Ferries όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σύρος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σύρος:

  • Το λιμάνι του Σύρος είναι ορατό / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σύρος.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σύρος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σύρος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σύρος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σύρος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης